Срокове за доставка на Skoda Karoq (facelift)
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Хубав е спортлайн. Честито.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- spaldingrs
- Гараж: Карок Вижън 1.5 TSI DSG 2024
Ford Focus 3 1.0 ecoboost 125 кс 6M 2017
Честито и от мен!
Със здраве да му се кефиш!!!
Страхотен е!
Със здраве да му се кефиш!!! Отнасяй се с хората така, както искаш те да се отнасят с теб!
- spaldingrs
Колеги здравейте,
свърши се
, Карокът днес е произведен
. Сега очакваме транспорта, за който не се ангажираха със срок разбира се. Дано и други чакащи да получат добрата новина.
Днес е 265-я ден от пускането на поръчката.
свърши се
, Карокът днес е произведен Днес е 265-я ден от пускането на поръчката.
Отнасяй се с хората така, както искаш те да се отнасят с теб!
- velll
- Гараж: Honda CRV 2.2 CDTI 2013
Skoda Karoq 2.0 TSI 4x4 Sportline
Ще дойде скоро. Поздравленияspaldingrs написа: 11.01.2024, 17:22:24 Сега очакваме транспорта, за който не се ангажираха със срок разбира се
-
nitro
- Гараж: Skoda Karoq 1.5 tsi DSG7 MY24
Честито! Дано дойде по бързо.
-
ИзтрЪпнал
- Гараж: kamiq style 1.5tsi evo2 6m my23
spaldingrs, усещам, че преди първа пролет ще го караш

- spaldingrs
Благодаря колеги, надявам се около средата на февруари да се радвам на новата придобивка
и да си сменя снимката на профила с истинска.
Нямам представа, когато пристигне(в Пловдив), колко време ще отнеме до получаването, но се надявам за седмица да станат нещата. 3-4 седмици транспорт + 1 документи по сделката и на 15-ти да я взимам(примерно)![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Нямам представа, когато пристигне(в Пловдив), колко време ще отнеме до получаването, но се надявам за седмица да станат нещата. 3-4 седмици транспорт + 1 документи по сделката и на 15-ти да я взимам(примерно)
Последно промяна от spaldingrs на 12.01.2024, 15:17:36, променено общо 1 път.
-
nitro
Дано, че трябва и да я "поразтъпчеш" преди голямото пътуванеspaldingrs написа: 12.01.2024, 13:10:25 надявам се около средата на февруари да се радвам на новата придобивка
- spaldingrs
Здравейте, на някой може да му е интересно предварителното представяне на новия Карок.
- MartinVT
- Гараж: Skoda Karoq 1.5 TSI DSG
Здравейте колеги, да се похваля най-накрая с новата придобивка, след близо месец чакане на номерата, миналата седмица КАТ успяха да ги издадат. Колата е 1,5 TSI Vision, поръчана 19.07, произведена 47 седмица, в София от 11.12, получена на 11.01.
Първите ми впечатления от колата и двигателя са страхотни. Drive за града и магистрала ми е идеален, sport за планински пътища е перфектен (успях да я тествам по пътя за Рилския манастир).
АСС също е много готина функция, магистралата си я взех с лекота с АСС, без да му мисля. Фаровете….като човек, който твърде дълго време е карал стара кола, аз се влюбих в тези фарове. Късите ми бяха абсолютно достатъчни, за да виждам всичко, дългите с матричната функция също бяха много яки, особено как се изключват зони според светлината. Бях ги настроил на най-голямата чувствителност и никои не разбра, че съм на дълги или поне не присветна.

Имам въпрос, на който в Еуротек не успяха да ми отговорят, което беше странно. Ако ми потрябва репатрак, на кой номер звъня 144 СБА или 0700 13 014 Алианц? Също така, включва ли се смяна на гума, подаване на ток и т.н., тъй като това го имаше в СБА като услуга?
И още един въпрос, когато взех колата ми обясниха, че е нормално да си „гори“ масло, та ми препоръчаха да си взема от тяхното масло и антифриз, за по-сигурно и т.н., та купих си, но после ми възникна въпроса, ако аз си долея масло или антифриз, няма ли да ми падне гаранцията? Знам, че е малко смешен въпрос, но не искам за такава глупост да ми падне гаранцията, а за други марки съм чувал, че и заради грешен размер гума падала гаранцията.
Пожелавам на всички колеги, по-бърза и навременна доставка и безаварийно на всички ни и да доливаме само вода за чистачки
Първите ми впечатления от колата и двигателя са страхотни. Drive за града и магистрала ми е идеален, sport за планински пътища е перфектен (успях да я тествам по пътя за Рилския манастир).
АСС също е много готина функция, магистралата си я взех с лекота с АСС, без да му мисля. Фаровете….като човек, който твърде дълго време е карал стара кола, аз се влюбих в тези фарове. Късите ми бяха абсолютно достатъчни, за да виждам всичко, дългите с матричната функция също бяха много яки, особено как се изключват зони според светлината. Бях ги настроил на най-голямата чувствителност и никои не разбра, че съм на дълги или поне не присветна.

Имам въпрос, на който в Еуротек не успяха да ми отговорят, което беше странно. Ако ми потрябва репатрак, на кой номер звъня 144 СБА или 0700 13 014 Алианц? Също така, включва ли се смяна на гума, подаване на ток и т.н., тъй като това го имаше в СБА като услуга?
И още един въпрос, когато взех колата ми обясниха, че е нормално да си „гори“ масло, та ми препоръчаха да си взема от тяхното масло и антифриз, за по-сигурно и т.н., та купих си, но после ми възникна въпроса, ако аз си долея масло или антифриз, няма ли да ми падне гаранцията? Знам, че е малко смешен въпрос, но не искам за такава глупост да ми падне гаранцията, а за други марки съм чувал, че и заради грешен размер гума падала гаранцията.
Пожелавам на всички колеги, по-бърза и навременна доставка и безаварийно на всички ни и да доливаме само вода за чистачки
- spaldingrs
Със здраве да й се кефиш и въртиш много безаварийни километри! 

- GeorgiDimov
- Гараж: Skoda Superb III 2.0TSI 190 DSG
ex. Skoda Octavia III 1.5TSI DSG
Няма да ти падне гаранцията, спокойно - в книжката е описано как се доливат. За маслото - при мен на октавията започна да го гори след като бях навъртял 16000км без смяна, долях и след 2000км пак светна лампата... От тогава го сменям веднъж годишно или 15000км и повече не съм доливал. Хубавото е че лампата за нивото на маслото светва доста навреме - когато е някъде под средата на щеката.
- ss27
- Гараж: Skoda Kamiq 1.5 TSI DXDB 6MT
Според мен би трябвало да се звъни на Алианц и те да организират извозването с репатрак. В случая ползваш услугата Автоасистанс към каското. Детайлите какво точно включва асистънса бяха описани в един наръчник на ползите, би трябвало да го има на сайта на Алианц. По спомен покриваше ремонт на място, смяна на гума и т.н. (за щастие не ми се е налагало да го ползвам).MartinVT написа: 18.01.2024, 15:57:22 Имам въпрос, на който в Еуротек не успяха да ми отговорят, което беше странно. Ако ми потрябва репатрак, на кой номер звъня 144 СБА или 0700 13 014 Алианц? Също така, включва ли се смяна на гума, подаване на ток и т.н., тъй като това го имаше в СБА като услуга?
-
nitro
Честито и с удоволствие да я караш!
И аз чакам същия екземпляр скоро
-
ShaMana
Искаш да кажеш, предварителни спекулацииspaldingrs написа: 18.01.2024, 09:26:15 Здравейте, на някой може да му е интересно предварителното представяне на новия Карок.