Въпроси от нов/бъдещ собственик
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- toraborat
- Гараж: 2023 Skoda Superb 3 FL L&K TSI 190ps
При мен спира и тръгва сама, но ако се забави повече от минута примерно не тръгва, но ако цъкна към мен тръгва, нещо такова. Вчера ми наби спирачките като исках да се изтегля към предния за да мине един пресичащ зад мен, та щеше да ме обърше хубаво отзад. Има изненади за града определено.
- skertin
- Гараж: 1. Skoda Superb III facelift, 2.0 TSI, 190 к.с.
2. Hyundai Kona Hybrid, 1.6 GDI
Ще се тества допълнително всичко и ще видим, благодаря на всички за хубавите думи. Относно музиката, не знам дали е до настройка или нещо трябва да се пипне но очаквах доста повече... В Хюндая е Krell и е брутална в сравнение с Кантона, какви са вашите впечатления? Иначе сложих гумите и я оставих за фолиране, утре би трябвало да е готова.
По-добре да те мислят за глупак, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всички съмнения!
- pdimanov
- Гараж: VW T-roc 2019, 1.5 TSI, 150hp, 7-speed DSG
Superb III FL Scout 2020, 2.0 TDI, 190hp, 7-speed DSG
Честито и много безаварийни километри! Говорителите също имат период на разработка, така че може с времето звукът да стане една идея по-добър.
- toraborat
Колега, @skertin, честита да ти е! На теб подариха ли ти свариен комплект, аптвчка нещо?
- Shake
- Гараж: Ford Focus II Sedan 2008, 1.6 TDCI, 109 к.с.
Superb III Liftback, L&K, TSI 190 к.с.
Мога да отговоря и аз - абсолютно нищо (дебилния ключодържател не го броя). Като за флагшип очаквах поне нещо. Преди няколкото години на един авер със Скала му подарили зимни гуми и гумените стелки. Това как да е, но малоумното отношение на ЕТ и техните дилърчета, си е тотално дъно.toraborat написа: 16.01.2024, 19:50:28 Колега, @skertin, честита да ти е! На теб подариха ли ти свариен комплект, аптвчка нещо?
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
- skertin
Подариха ми едни дръжкиtoraborat написа: 16.01.2024, 19:50:28 Колега, @skertin, честита да ти е! На теб подариха ли ти свариен комплект, аптвчка нещо?
По-добре да те мислят за глупак, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всички съмнения!
- skertin
Друг проблем, цял ден не мога да си направя акаунт в тъпото My Skoda Essential. Като избера опцията за създаване на акаунт и въведа мейла си, направо ме прехвърля на вписване, вместо нова регистрация. Предполагам, че причината е, че преди време си бях правил регистрация още докато карах старата Шкода, но тогава апа се казваше по друг начин. Съответно избирам забравена парола, праща ми мейл с линк да я ресетна, въвеждам нова и познайте, дава ми грешка, че линкът е невалиден или вече е бил използван и така цял ден
Добре, че жена ми има регистрация и просто добави колата, че да я подкараме на място. Ще питам търговеца утре какво да правя.
- tsb
- Гараж: Шкода Карок 1.0TSI DKRF 2019г.
Мазда 626 GF 1.8 бензин/газ 2000г.
Първо честито! Страхотен избор.
Второ има друг ап MySkoda само, при мен се инсталира, но не ми дава да си добавя кола в гаража и ме връща да си инсталирам Essential, което си работи при мен, но ме навежда на мисълта, че за по-нови автомобили е само MySkoda.
Второ има друг ап MySkoda само, при мен се инсталира, но не ми дава да си добавя кола в гаража и ме връща да си инсталирам Essential, което си работи при мен, но ме навежда на мисълта, че за по-нови автомобили е само MySkoda.
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Установил съм, че подаръците са абсолютно функция на конкретния дилър и симпатиите му към клиента. Нямам друго обяснение едни хора да получават гуми за 1000лв. а други ключодържател.
Бееееее.....
- toraborat
Аз видях в промоцията че пише подарък авариен комплект, не съм и гледал и си карам от една седмица, но за един приятел питам по принцип ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- skertin
Търговецът изришно ми каза, че е essential вече. А и както казах, жена ми има въпросното приложение и съвсем безпроблемно добави колата, не знам, ще го питам утре как да действам, мисля си, че трябва напълно да изтрият юзъра ми и да се ригистрирам наново.tsb написа: 16.01.2024, 20:57:51 Първо честито! Страхотен избор.
- toraborat
Днес я пораздадох към Перник, върви чудесно!
Автоматичните дълги не са за мантинели ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Tuscany
- Гараж: Skoda Superb III Combi Facelift L&K, 2.0 TSI, 280hp
Я кажи за мантинелите? Нали имаш в предвид матричните?
Във връзка с озвучителната система, малко ме притеснява това, което казвате. НО от друга страна, със сегашната ми кола имах сходен опит. Баща ми имаше A6 от 96-та, което беше с Bose и звучеше брутално. Като се качих в Инсигниата с Bose беше леш, даже писах мейли на Bose как може това да е така. Еми, в момента не искам да се разделям с този звук и ме е страх какво ще донесе Canton. Може би като се разсвирят колоните и главата, нещата ще се оправят. Уж били подраделение на Harman/Kardon.
Във връзка с озвучителната система, малко ме притеснява това, което казвате. НО от друга страна, със сегашната ми кола имах сходен опит. Баща ми имаше A6 от 96-та, което беше с Bose и звучеше брутално. Като се качих в Инсигниата с Bose беше леш, даже писах мейли на Bose как може това да е така. Еми, в момента не искам да се разделям с този звук и ме е страх какво ще донесе Canton. Може би като се разсвирят колоните и главата, нещата ще се оправят. Уж били подраделение на Harman/Kardon.
Current: Skoda Superb III Combi Facelift L&K, 2.0 TSI 280hp - 2024г
Ex: Opel Insignia A Sports Tourer FL 2.0 TDI Automatic 170hp - 2016г
Ex: Opel Vectra C FL 2.2 Direct Automatic 150hp - 2008г
Ex: Audi A6 Avant C4 Quattro 2.5 TDI 140hp - 1996г
Ex: Opel Insignia A Sports Tourer FL 2.0 TDI Automatic 170hp - 2016г
Ex: Opel Vectra C FL 2.2 Direct Automatic 150hp - 2008г
Ex: Audi A6 Avant C4 Quattro 2.5 TDI 140hp - 1996г
- R Dynamic LR5
- Гараж: 6M
Колеги @Shake, @toraborat, @skertin, честито, колите изглеждат страхотно, поздравления за прекрасният избор.
JBL, Bang&Olufsen и Infinity са част от Harman Kardon, но немците от https://www.canton.de/en/ не са, компанията е семейна и независима.

Harman Kardon са придобити срещу 8 милиарда US$ и са част от групата на Samsung Electronics от 2017г.
JBL, Bang&Olufsen и Infinity са част от Harman Kardon, но немците от https://www.canton.de/en/ не са, компанията е семейна и независима.

Последно промяна от R Dynamic LR5 на 16.01.2024, 22:50:00, променено общо 1 път.
- toraborat
Ами когато не вижда фаровете на насрещния и не сваля дългите и му вади очите, с тирове е най-зле. Като присветнат и се усеща да свали, но пак бърка, иначе са адекватни като цяло и хубаво светят. За Кантона, ами скоро пробвах на колегата волво XC60 2023 T8, води се някаква уникална музика там, и свиреше на равно с кантона според мен. Отделно че като набичих и взе да бръмчи таблото и вратата от някъде. Но аз си настроих кантончето да не крещи на сватбарска колона и стана доста приятно.