От петък (25-ти) е при мен и е ... баси кефа
Първите ми впечатления от колата са много добри. В много отношения ми надминава очакванията - смело мога да заявя, че със 18ки вози по-комфортно от 2ката със 16ки. Не зная дали пакета за лоши пътища, който имаше 2ката е с по-твърдо окачване, но тази е много комфортна. Като шумоизолация също си мисля, че е по-добре (въпреки, че може и да се залъгвам, тъй като идвам от помпа-дюза) Кантона е музика за ушите, а болерото съм впечатлен колко лесно се свързва с телефона. Пробвах и Android Auto и въобще не съжалявам, че не си поръчах заводска навигация - Google Maps се държи чудесно и интерфейса за Android Auto е доста приятен и интуитивен.
Това което не ми харесва за момента, но зная че трябва да се подобри с времето е разхода - сигурно е с 50% по-висок от обявения, при положение че от момента в който я взех я карам само на "eco" и я галя - само при едно две изпреварвания съм стигал 3000 оборота.
Иначе съм много доволен от избора си на цвят и модификация - сивите турбини стоят брутално на кафевия топаз и определено привлича погледите. Уикендите ходих напред-назад по магазините и хората определено я заглеждат
Снимки обаче, не успях да направя, щото докато се наканя да изкарам апарата и да я снимам като хората, времето се скапа и вече е цялата в кални пръски, но като поизсъхне и я измия, първата ми работа ще е да й направя една подобаваща фотосесия.
Иначе днес получи първия си по-сериозен подарък - зимни гуми с нови джанти. Реших да сложа 17ки за зимата, тъй като 18ките ми се струват с прекалено нисък балон за зимни гуми. За джантите доста мислих и днес като я видях с тях не съжалих за избора си - но за тях повече като й направя снимки (избора определено не е стандартен за октавия - аз поне не намерих в нета никъде снимки на октавия с такива джанти).
И така ... друго не се сещам за момента. Тепърва ще има да пълня темата
Давай снимките!
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)