Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
И аз чакам чинно. Едно е ясно, отношението на ЕТ е далеч от премиум и перфектно.
Аз имах лек проблем с гумите, оказа се, че трудно се намират извън сезон и в крайна сметка взех от ЕТ. Дано не се забави колата заради тях.
И аз имах сериозен проблем с намирането на гуми, в крайна сметка поръчах Барум от Медина Мед, наложи се да ги поръчат от друг град, че ги нямаше в СФ и вече са в сервиза и чакат да взема колата и да ида да ги сложа.
По-добре да те мислят за глупак, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всички съмнения!
И аз в крайна сметка реших да взема гуми от ЕТ - едно че почти никъде няма налични, друго че разликата в цената не си заслужаваше да се занимавам да ходя другаде. Аз също съм в очакване - казаха ми края на тая седмица или началото на другата, ама май ще е другата като гледам.
gmilev написа: 10.01.2024, 19:32:40
Аз го имам, но имам и печка. Досега само печката ползвам, мнооого е яко
Е, тя твоята спи навън. Въпреки, че вчера се замислих, че като ида в планината, ще е готино после да пусна да подгрее, като се заприбираме. Ама айде, не съм голЕм планинар.
Видях, че си писал в другата тема, че си я карал извън града по тъмно. Как са фаровете? Честно казано, малко карам извън нощно, но залагам големи надежди на тях.
Фаровете са яки, оправдаха очакванията, ми осветяват добре, струва ми се, че са малко високо, но не съм стигнал до там да видя има ли вариант да се свалят малко, халогените(включвал съм ги 1-2 пъти в голяма мъгла) също светят много добре.
Shake написа: 11.01.2024, 14:23:25
И аз чакам чинно. Едно е ясно, отношението на ЕТ е далеч от премиум и перфектно.
Аз имах лек проблем с гумите, оказа се, че трудно се намират извън сезон и в крайна сметка взех от ЕТ. Дано не се забави колата заради тях.
То и в сезона така беше
Моята кола я взех на 21.11.23 г., обаче в Плевен нямаха налични Континентал, нито цена имаха, предложиха ми Барум и като така си взех от моя гумаджия в Русе Мишелин с подсилен борд, изпратих ги по еконт на 20.11.23 да ми ги обуят и така.
Летните, с които дойде са Гудиар...
Оф, моята е с тъмен таван и тъмен интериор и си мисля, че жената ще ме убиe
Поне отвън е светла.
Current: Skoda Superb III Combi Facelift L&K, 2.0 TSI 280hp - 2024г
Ex: Opel Insignia A Sports Tourer FL 2.0 TDI Automatic 170hp - 2016г
Ex: Opel Vectra C FL 2.2 Direct Automatic 150hp - 2008г
Ex: Audi A6 Avant C4 Quattro 2.5 TDI 140hp - 1996г
Тъкмо звънна дилъра, понеделник 16:00 отивам да я вземам и аз . Не съм сигурен колко ми се заяжда за драскотини, май просто ми се кара Ако беше днес, щеше да е идеално да я поразтикам уикенда ама айде.
toraborat написа: 12.01.2024, 16:42:29
Значи, някой след мен уцели адския номер! Това е от мен, влезна за фолио, мисля да запечатам и да поря магистралите. Летни/зимни гуми Континентал.
И моята е готова, но се разбрахме с дилъра да я взема във вторник. Моят номер е 6361
@toraborat, предпазните фолиа ти ли поиска да не ги махат или?
По-добре да те мислят за глупак, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всички съмнения!
Да, така я прекарах до майстора ми през София. Можеш да им кажеш да не ги свалят. 6363 може да са го смотали, имаше ги другите около този номер там около мен
Един въпрос, не можахме да активираме Конекта вчера, паднал сървъра петъчно, та трябва ли пак да ходя за нещо до ЕТ или просто с два от ключовете го нацъквам като съм до колата?