SPS Autoglass (Сим Пет Сим) са от големите вносители на автостъкла. Не е вярно, че работят само с OEM-стъкла (ако под OEM-стъкла се разбират оригинални стъкла с емблемите на автомобилните марки). По-точно е да се каже, че работят със стъкла на известните и реномирани производители, които произвеждат и ОЕМ-стъклата.hilldegarn написа: 26.11.2023, 15:44:01 2) Имате ли някакви отзиви от SPS Autoglass (СИМ ПЕТ СИМ), понеже до колкото виждам те работят само с OEM стъкла и са ползвани от повечето застрахователи за подмяна на същите?
Сменял съм при тях преди 8-9 години челно стъкло на моята O2 и задно стъкло на Toyota Yaris. Сложих стъкла Pilkington. Нямам забележки към работата им. Няколко дена по-късно забелязах, че на тойотата задното стъкло някакси криви образа при движение на главата ми наляво-надясно. Отидох при тях, те също го констатираха и без никакви разправии предложиха да го сменят гаранционно. През следващите дни, обаче, докато чаках да дойде записания ден за новата смяна, образът се оправи - оказа се, че стъклото е стояло леко деформирано от лепенките тиксо, които са го придържали докато изсъхне полиуретана. След това се е изправило. Така че отмених планираната подмяна. С две думи - за мен Сим Пет Сим са изключително сериозна и коректна фирма.

![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)