Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
В крайна сметка реших да действам с Barum 235/45R18 98V M+S 3PMSF FR XL POLARIS 5 пък каквито такива. Ще изкарам оставащата зима с тях и ако не са ок за другата зима ще го мисля.
По-добре да те мислят за глупак, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всички съмнения!
Този отпред е моя, ако е с оранжев салон Гледай сега и аз трябва да отида да разгледам Вчера разгледах един такъв и изглеждаше добре през изцяло затъмнените стъкла от всякъде, в Турция заради жегата ли са така не знам. Аз поръчах континентал през ЕТ, но още нямам потвърждение че има налични.
Ми честно казано не съм оглеждал, то нещата толкова бързо се случиха, че аз нямах време моя да огледам, камо ли околните . Иначе мисля, че няма налични гуми, търговецът звъня на някой да пита за наличности и се коментира, че явно нямат, но ако искам ще ги поръчат и би следвало да дойдат докато регистрират колата, но не съм се задълбочавал, понеже се отказах от гуми от ЕТ.
По-добре да те мислят за глупак, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всички съмнения!
Тия в ЕТ са уникални....Питам ги дали може да си купя гумите, да ги закарам при тях да стоят в багажника на колата и да ги сложат преди издаването на колата, за да я изкарам директно със зимни от салона, не можело и що не може.....доста смотана процедура, то по тази логика аз ако реша да си сменям летни/зимни при тях занапред, пак няма да може
Странно , аз се бях уговорил с тях и даже ми ги разтовариха като им закарах гумите / не от тях купени / и си ги внесоха някъде . Но джанти бях купил от тях / от ЕТ / …. Никакви проблеми . Това ден два преди да ми я регистрират . Летните гуми в пликове в багажника на взимането ми бяха оставили . ЕТ Надежда . И не ползвам Хотел при тях. . Явно се променят нещата ….
Последно промяна от storm1st на 03.01.2024, 11:32:57, променено общо 2 пъти.
То вярно, че минаха повече от 4 години откакто купих моята кола, но 2019-та си купих зимните гуми от един известен сайт, както и чисто нов втори комплект джанти от olx и закарах колата в ЕТ Дружба. Накарах ги дори да ми завъртят летните гуми да ги сложат на новите джанти от olx, а новите зимни гуми да ги сложат на старите джанти, с които дойде колата. Оставих и летните на хотел при тях. Всичко направиха както исках и нямаше проблеми.
Това е абсолютно нелогично, реално мога да изкарам колата пред шоурума и да им се обадя по телефона да си запазя час за смяна на гуми и да ги сменят, но като е при тях нямало как да стане....има нещо сбъркано тука, но както и да е.
Привет, надявам се да не разводня много темата - обслужванията на 2.0 TSI в RS версиите, смяна на масла и филтри, смяна на ангренажна група, какви пари излиза с труда?
Също така, бихте ли споделили съвети преди закупуване на чисто нова кола - какво ви е изненадало при първата ви покупка на кола от ЕТ?
Последно промяна от Стефо на 03.01.2024, 13:13:19, променено общо 1 път.
Стефо написа: 03.01.2024, 12:02:18
Също така, бихте ли споделили съвети преди закупуване на чисто нова кола - какво ви е изненадало при първата ви покупка на кола от ЕТ?
При първата (2011-та) с нищо не ме изненадаха.
При втората ме изненаха, че не доставиха нищо.