Само не можах да открия, че прави запис при изгасен автомобил.
Избор видеорегистратор
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- R Dynamic LR5
- Гараж: 6M
Избор видеорегистратор
https://www.robicam.bg/product/3kamera- ... gistrator/
Само не можах да открия, че прави запис при изгасен автомобил.![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Само не можах да открия, че прави запис при изгасен автомобил.
-
manniwelle
Избор видеорегистратор
А дали изобщо има такива на нашия пазар? По корейските (и не само) филми съм виждал работещи при изключен двигател камери (изплзват се при заснемане на заподозрян и т.н.), очевидно само чрез акумулатора получават енергията.R Dynamic LR5 написа: 30.12.2023, 11:12:29 Само не можах да открия, че прави запис при изгасен автомобил.
- Stoyanov
- Гараж: Superb III, L&K, TSI 190 к.с.
BMW 3 e92, 400+ к.с.
Избор видеорегистратор
Хора, а за какво точно ги ползвате тези видеорегистратори? Последно когато се интересувах останах с впечатлението, че само имат смисъл ако евентуално нещо се случи. Има ли шанс някакви пътни недоразумения да се изпращат някъде и реално да бъдат налагани глоби на съответните водачи? Иначе виждал съм много нелепи кадри, споделяни по социалните, ама до там. Общо взето и затова не съм се навивал да си взема някакъв.
Още един въпрос. По същата причина не си поръчах USB на огледалото, не мислих, че бих ползвал такова чудо. Трудно ли е да се изкара кабел под панелите на суперб?
Още един въпрос. По същата причина не си поръчах USB на огледалото, не мислих, че бих ползвал такова чудо. Трудно ли е да се изкара кабел под панелите на суперб?
- R Dynamic LR5
- Гараж: 6M
Избор видеорегистратор
Има, има.Stoyanov написа: 30.12.2023, 11:40:35 Има ли шанс някакви пътни недоразумения да се изпращат някъде и реално да бъдат налагани глоби на съответните водачи?
Приятелят на дъщеря ми, добро момче, ама на 20 тогава, луда глава с Е60, решил от Околовръстното, наляво по Борис Трети, посока Княжево, да мине в насрещното, празно от коли в онзи момент и да не чака още два светофара.
Колата зад него с видеорегистратор и с двама души в нея.
Занесли записа в КАТ. Дали показания, подписали ги.
Зетят получи покана за гледане на филмче, снимка за спомен и, разбира се, акт.
Служителят от КАТ през цялото време, до последния момент, се е държал изключително учтиво с младежа.
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
-
tuningmania
- Гараж: Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Facelift Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
Избор видеорегистратор
До "ВСИЧКИ" - Всеки може да снима нарушения по Пътищата и да ги подаде като сигнал в "КАТ". Дори си има специално гише за това. Сериозно се замислям скоро това да ми стане малко хоби. Подателя удостоверява истинността на доказателствения материал чрез подписа си а при евентуално оспорване и чрез показания в Съд.
Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Избор видеорегистратор
Защо ти е при изгасен двигател?!
Ще хаби акумулатора.
Ако е заради посегателства и кражби,то те крадците ще са с прикрити лица. Да не са прости![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Ще хаби акумулатора.
Ако е заради посегателства и кражби,то те крадците ще са с прикрити лица. Да не са прости
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- DoH_KuXoT
- Гараж: Passat B8 2.0tdi - 190hp
Избор видеорегистратор
Аз дори бих подкрепил закон за процент от глобата да отива при заснелия го , рязко ще повишат социалния си статусtuningmania написа: 30.12.2023, 12:20:08 До "ВСИЧКИ" - Всеки може да снима нарушения по Пътищата и да ги подаде като сигнал в "КАТ". Дори си има специално гише за това. Сериозно се замислям скоро това да ми стане малко хоби. Подателя удостоверява истинността на доказателствения материал чрез подписа си а при евентуално оспорване и чрез показания в Съд.
- Stoyanov
- Гараж: Superb III, L&K, TSI 190 к.с.
BMW 3 e92, 400+ к.с.
Избор видеорегистратор
@DoH_KuXoT, честно казано това е гениално! Това ми се струва най ефективната мярка, която въобще съм чувал. Ще се напълни с толкова хоби полицаи, че ще станем монахини на пътя.
-
istoyanov
- Гараж: Seat Leon ST FR
Избор видеорегистратор
На ден съм свидел поне 3 минавания на червено, понеже не му се чака. А трафикът си върви ...
-
style34
- Гараж: Kodiaq FL, 190 TSI 4x4
Избор видеорегистратор
Аз имам от около 2 години A800s.
- От около месец нещо се прецака и при изключен автомобил се включа и започва да записва все едно се движи колата.
- Картината е много добра от предната камера и доста по-лоша от задната.
- Може да записва и при паркиран автомобил, но мисля, че само вариант timelapse.
- Има parking mode с три нива на чувствителност кога да се включва. При мен е на най-високата чувствителност. Включва се СЛЕД като колата се размърда. Тоест ако някой ви удари ще започне да записва след удара. Записват едновременно и двете камери. При събитие те уведомява, когато стартираш автомобила.
- GPS-а реагира малко бавно. Ако на записа виждате 50 км/ч, това означава, че сте се движили с толкова 4-5 секунди по-рано. При постоянна скорост, това не оказва влияние, разбира се.
- Може да записва с и без звук. Качеството и на звука е добро.
- Има wi-fi и когато искаш да свалиш клип на телефона директно го връзваш и го сваляш. 3 минутен клип от предната камера се сваля за около 1-2 минути. От задната е бързо.
Вързал съм я към предпазителите, има два кабела. Единият за запис в движение, другият при паркиран автомобил. Кабелите са зад А колонката и не се виждат.
Абе като цяло е супер, стига да не беше дала дефект. Може и някоя спойка да е, защото само когато е студено го прави. Все пак върши работа все още, просто прави повече записи
- От около месец нещо се прецака и при изключен автомобил се включа и започва да записва все едно се движи колата.
- Картината е много добра от предната камера и доста по-лоша от задната.
- Може да записва и при паркиран автомобил, но мисля, че само вариант timelapse.
- Има parking mode с три нива на чувствителност кога да се включва. При мен е на най-високата чувствителност. Включва се СЛЕД като колата се размърда. Тоест ако някой ви удари ще започне да записва след удара. Записват едновременно и двете камери. При събитие те уведомява, когато стартираш автомобила.
- GPS-а реагира малко бавно. Ако на записа виждате 50 км/ч, това означава, че сте се движили с толкова 4-5 секунди по-рано. При постоянна скорост, това не оказва влияние, разбира се.
- Може да записва с и без звук. Качеството и на звука е добро.
- Има wi-fi и когато искаш да свалиш клип на телефона директно го връзваш и го сваляш. 3 минутен клип от предната камера се сваля за около 1-2 минути. От задната е бързо.
Вързал съм я към предпазителите, има два кабела. Единият за запис в движение, другият при паркиран автомобил. Кабелите са зад А колонката и не се виждат.
Абе като цяло е супер, стига да не беше дала дефект. Може и някоя спойка да е, защото само когато е студено го прави. Все пак върши работа все още, просто прави повече записи
- Мичев
- Гараж: Superb 2.0TDI, 147KW DSG
Избор видеорегистратор
Заради много които не могат да паркират/маневрират предполагам. И аз съм се замислял.
-
manniwelle
Избор видеорегистратор
Единствена причина е тази, да!Мичев написа: 30.12.2023, 16:01:14 Заради много които не могат да паркират/маневрират предполагам. И аз съм се замислял.
- naster
- Гараж: Superb III L&K 2.0TDI 140kW DSG7 4x4 MY19
Suzuki V-Strom DL650 XT MY21
Избор видеорегистратор
Имам една Xiaomi Mijia в баничарката, на 5-6-7 години сигурно. То да не се налага, но имам едно птп, в което съм предал избягал от място на органите, както и доказана липса на вина, тъй като бях отзад. (That’s what she said).
Гледах за Супер Бъ, А500 и А800, но първата ми допада повече като бюджет.
Гледах за Супер Бъ, А500 и А800, но първата ми допада повече като бюджет.

-
Tpet
- Гараж: Skoda Karoq FL 2.0 TSI
Избор видеорегистратор
Аз си взех едно Viofo, но без задна камера. Имат модели и с 2, и с 3 камери. За да записва постоянно се hardwire-ва към колата, не стои включено в запалката.