Модел Yeti от 2009 до 2017 Karoq от 2017 Kamiq от 2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Здравейте от мен,
от известно време следя темите във форума, но чак сега реших да се включа вече като горд собсвеник на Камик.
Поръчана на 02.06.2023 г., пристигнала в БГ на 17.11 и си я взехме на 01.12.2023 г. Автоматик, 1.5 двигател, оборудването е Vision, добавихме малко неща - цвят, джанти, Kessy, усилено окачване и датчик за течността за чистачки... мммм май това беше
Успях да и навъртя вече към 800 км. и много и се кефя, върви много добре, возията ми харесва и е много красива. Още не съм я разучила и предполагам тепърва сигурно ще питам някакви неща, сега само се хваля
Оранжевия цвят с черни джанти. При мен доставката отне седмица.
Имам едно питане, нещо което забелязах днес в един дъжд, като са пуснати чистачките на най-слабата слорост( през няколко секунди която е) все едно се чува цъкането на моторчето в купето. Някой друг забелязал ли го е това?
nad_nn написа: 05.12.2023, 20:34:27
Имам едно питане, нещо което забелязах днес в един дъжд, като са пуснати чистачките на най-слабата слорост( през няколко секунди която е) все едно се чува цъкането на моторчето в купето. Някой друг забелязал ли го е това?
И аз потвърждавам, че релето се чува всеки път при стартиране на чистачките.
При мен в началото нямаше този проблем, но на шестия месец се наложи да сменя предното стъкло и след като взех колата от сервиза се появи същия проблем. В ЕТ казаха, че няма нищо с тяхната интервенция и не знаят какво е това Не съм се заяждал. Свиква се, а и при по-силна музика не се чува
ИзтрЪпнал написа: 07.12.2023, 08:15:22
Щом чувате релето на чистачките, сте близо до това да чуете и пличкането на горивото в резервоара
За тея пари толкова .... още като я гледах ми беше ясно, че качеството е под земята.
А има хора дето все още пеят, че Skoda било 1:1 VW. Просто при VW плащаш за "емблемата".
Ах, забравих ... и при Ауди боло така
Въобще не ми пречат шумовете от релето на чистачките и пличкането в резервоара.
За качеството, спрямо останалите марки и модели в този ценови клас, е точно там където трябва да бъде. Даже е малко повече от гледна точка ергономия и фукнционалност. Отчитайки отсъпките и инфлационните числа. Всеки сам може да прецени съобразно това на какво обръща внимание по време на тестовото каране и дали това е неговия модел или не
ИзтрЪпнал написа: 07.12.2023, 11:09:23
Въобще не ми пречат шумовете от релето на чистачките и пличкането в резервоара.
За качеството, спрямо останалите марки и модели в този ценови клас, е точно там където трябва да бъде. Даже е малко повече от гледна точка ергономия и фукнционалност. Отчитайки отсъпките и инфлационните числа. Всеки сам може да прецени съобразно това на какво обръща внимание по време на тестовото каране и дали това е неговия модел или не
Абсолютно съм съгласен с теб, не ме разбирай погрешно!
Просто това с чистачките и релето ми се струва несериозно от тяхна страна и е доказателство за критерия им за качество и всичко останало... дано при флагманите им да не е така.
Даже не съм си правил труда да ги питам за това с чистачките, защото отговора ми е ясен.
rtenchev написа: 07.12.2023, 13:13:30
Просто това с чистачките и релето ми се струва несериозно от тяхна страна и е доказателство за критерия им за качество и всичко останало...
Здравейте,
не мога да се съглася и ще се аргументирам.
Критерият им е висок.Проблема е, че не им дават да ги направят по-добре нещата.
Защото Фолксваген ще спре да се продава.
За Цена/Качество/оборудване и перформанс - Шкодата е ТОП от ВАГ Групата.
Скоро имаше ревю на АМС със Супърб и пасат 8.
Ревюто започна с израза - Шкода са отличници, но няма кой да им позволи да напарвят по-добра откъм определени материали кола спрямо Фау Ве
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣