БУМ и се оказва, че е Артеон
Съвет за покупка на Superb
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Shake
- Гараж: Ford Focus II Sedan 2008, 1.6 TDCI, 109 к.с.
Superb III Liftback, L&K, TSI 190 к.с.
- pdimanov
- Гараж: VW T-roc 2019, 1.5 TSI, 150hp, 7-speed DSG
Superb III FL Scout 2020, 2.0 TDI, 190hp, 7-speed DSG
Как ги пазарувате тези коли без да знаете какво имат като екстри, не знам...
Преди няколко месеца си говорих с една приятелка. Стана дума за колата ѝ и ми сподели как след няколко години ползване на БМВ-то ѝ, била разбрала, че има автоматично паркиране...
Преди няколко месеца си говорих с една приятелка. Стана дума за колата ѝ и ми сподели как след няколко години ползване на БМВ-то ѝ, била разбрала, че има автоматично паркиране...
-
dpenov
- Гараж: Octavia 2 FL 1.4 TSI
Помислих че ше кажеш мигачи
- n_ivanov
- Гараж: > Skoda Superb 3 | L&K | 1.8 TSI - 180 к.с. | DSG 7 DQ200
> ex. Mercedes B-class | 180 CDI - 109 к.с. | manual
Като цял бях тръгнал за съвсем друга кола, която я бях проверил от - до и знаех всяка една екстра която има. Докато стигна до Чехия се оказа, че са я продали на друг който е предложил повече пари, въпреки че аз бях оставил капаро. Така се озовах в Прага без набелязана кола и се започна обикаляне по автокъщите. Екстрите и удобствата на колите които гледах, бяха тези без които не бих взел кола (да е на малко километри, без удари, сервизна история, ACC, обдухване и погрев на седалките, 3та зона на климатроника, L&K и още няколко). Затова и не съм обръщал внимание какво друго има колата извън набелязаните от мен екстри и сега тепърва разбирам за наличието на някои от тях. Дори колата е с бяла кожа, нещо което не исках, но предвид факта, че е доста запазена преглътнах този минус (то пък взе че в послдствие ми хареса, само не знам детето като порастне още малко и почне да маца как ще е с поддръжкатаpdimanov написа: 07.11.2023, 16:30:26 Как ги пазарувате тези коли без да знаете какво имат като екстри, не знам...
-
storm1st
- Гараж: Kodiaq Fl 2.0 TSI, DNPA
pdimanov написа: 07.11.2023, 16:30:26 Как ги пазарувате тези коли без да знаете какво имат като екстри, не знам...
ABBC3_OFFTOPIC
Случва се
, аз след 8м разбрах ,че мога и да затворя задния багажник/ врата със задържане на бутона, който в в шофьорската врата . Някой ми беше споменал преди време ,че не можело затварянето заради някаква си регулация и така си ми е останало. А и не се е налагало . И оня ден като ръмеше си отвворих багажника с бутона на шофорската врата долу. Кой каквото му трябваше си взе и зачезна без да затвори
.... почти както винаги . И аз някъде го бях мернал написано и беше сгодния момент и хоп - то взе че стана .... Затвори се със задържане ... Просто не ми беше трябвало ....
- atanashh
- Гараж: Octavia 4 RS TDI 4x4 7DSG
По този повод се сетих за много по тежък случайpdimanov написа: 07.11.2023, 16:30:26 Как ги пазарувате тези коли без да знаете какво имат като екстри, не знам...
Преди много години вече, мой приятел разправяше как са си продали мерцедеса.
Идва вика един пич, хареса го много и вика трябва да го пробвам. Готово – качваме се аз с баща ми и той и газ по магистралата. И пича дава газ и почва да изрежда скоростите … първа, втора... и така до пета. И като вкара и шеста и ние с баща ми се опулихме! Карахме го вика няколко години и сме си знаели, че е 5 скорости
-
Vanillaice
Беше нужно да напишеш само че е L&K. Тя при нас е набухана солидно с екстри, а за западния пазар е с още повече в пакета. Така че ще откриваш доста нови нещаn_ivanov написа: 07.11.2023, 17:20:46Като цял бях тръгнал за съвсем друга кола, която я бях проверил от - до и знаех всяка една екстра която има. Докато стигна до Чехия се оказа, че са я продали на друг който е предложил повече пари, въпреки че аз бях оставил капаро. Така се озовах в Прага без набелязана кола и се започна обикаляне по автокъщите. Екстрите и удобствата на колите които гледах, бяха тези без които не бих взел кола (да е на малко километри, без удари, сервизна история, ACC, обдухване и погрев на седалките, 3та зона на климатроника, L&K и още няколко). Затова и не съм обръщал внимание какво друго има колата извън набелязаните от мен екстри и сега тепърва разбирам за наличието на някои от тях. Дори колата е с бяла кожа, нещо което не исках, но предвид факта, че е доста запазена преглътнах този минус (то пък взе че в послдствие ми хареса, само не знам детето като порастне още малко и почне да маца как ще е с поддръжкатаpdimanov написа: 07.11.2023, 16:30:26 Как ги пазарувате тези коли без да знаете какво имат като екстри, не знам...
Преди няколко месеца си говорих с една приятелка. Стана дума за колата ѝ и ми сподели как след няколко години ползване на БМВ-то ѝ, била разбрала, че има автоматично паркиране...). Та накратко, ето така си взех кола без да знам за всичките екстри които има.
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Има разговори, които не трябва да са достояние на околните шофьори и преминаващи пешеходциgbuyukliev написа: 05.12.2023, 14:42:10 Но ми е най-забавно като видя човек в чисто нова премиум кола за 200к+ и винаги държат телефона като филия с лютеница в едната ръка. Не само че би трябвало да имат Wireless AA/CarPlay, но с абсолютна сигурност имат най-малкото bluetooth в колата.
- n_ivanov
- Гараж: > Skoda Superb 3 | L&K | 1.8 TSI - 180 к.с. | DSG 7 DQ200
> ex. Mercedes B-class | 180 CDI - 109 к.с. | manual
Навремето имах един колега от университета, който постоянно говореше по телефона докато шофира. На въпроса защо го прави, отговора беше "Е как иначе тея отвън ще видят, че съм с най-новият телефон".odo написа: 05.12.2023, 16:16:45Има разговори, които не трябва да са достояние на околните шофьори и преминаващи пешеходциgbuyukliev написа: 05.12.2023, 14:42:10 Но ми е най-забавно като видя човек в чисто нова премиум кола за 200к+ и винаги държат телефона като филия с лютеница в едната ръка. Не само че би трябвало да имат Wireless AA/CarPlay, но с абсолютна сигурност имат най-малкото bluetooth в колата.
Та всякакви луди има - лошото е, че им дават книжки на такива.
- toraborat
- Гараж: 2023 Skoda Superb 3 FL L&K TSI 190ps
Филията е начин да заобиколиш нарушението за говорене. А и фитнес машините не им е баш удобно да държат рЪката на ухото. ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Когато не могат да разберат, какво значи hands free се случва "филията". Отговора обикновено е - "Е к'во, не ми е на ухото!". Ама защо му е в ръката, която трябва друго да държи, е... мистерия. Некои индивиди просто ги е подминала еволюцията ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Impress_me
- Гараж: Ex: Октавия 2.0ТДИ РС 2008
Ex: Октавия 2.0ТДИ ДСГ РС 2016
Ех: Фабия Монте Карло 1.0ТСИ ДСГ 2018
Ех: BMW X1 18d F48 x-drive
Ех: Skoda Fabia mk3 R5 Edition
Ex: MB W213 All-Terrain
Ex: BMW X1 20d F48 x-drive
Current: BMW 530i x-drive G31
Current: Служебно Камри
5 коли съм си купил на търг по снимки. Каквото гледаш, такова идва. Каквото излезе по вин, това са екстрите, но обикновено гледам да има повечко или поне които се виждат по снимките. И в момента чакам електричката да дойде.pdimanov написа: 07.11.2023, 16:30:26 Как ги пазарувате тези коли без да знаете какво имат като екстри, не знам...
-
suhoi27
- Гараж: 2013 Focus ST
дано да съм "уцелил" темата ..: Търся да купя Супърб (може би комби, но ще видя и хечбека по отношение събирането на детски колички) 4х4,бензин (272), до около 60 000км. Голяма "болка" са ми фаровете-от коя година се слагат Матрични Лед? Питам за автомобили, купени в БГ ,от официалния дистрибутор-натам съм се насочил...по обявите има няколко 2018-19-20. Всички са L&K, но не съм сигурен с какви фарове са.
Благодаря!
Благодаря!
-
ИзтрЪпнал
- Гараж: kamiq style 1.5tsi evo2 6m my23
От фейслифта. 2019
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
@suhoi27, погледни тази - ако багажника ти върши работа, е на малко километри, с доста екстри и е пазена:
viewtopic.php?t=5809
viewtopic.php?t=5809
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340