Superb III Scout - Level Up
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Честито
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- MHlebarov
- Гараж: 2.0 TDi 4x4 L&K 2018
Брал вее!
Много добре!
Пу, пу, само гориво да ти иска и то не много!
Да те возо където со тръгнал и то без възражения!
Много добре!
Пу, пу, само гориво да ти иска и то не много!
Да те возо където со тръгнал и то без възражения!
- ToYaGa
- Гараж: Kodiaq II VRS
Mini Cooper SE
Днес си запазих дата при ГК Аутодетайлинг, че има нужда
А другата седмица Жоро ще ме снабди с малко препарати за почистване и поддръжка
А другата седмица Жоро ще ме снабди с малко препарати за почистване и поддръжка
Skoda Kodiaq II VRS
ex. Skoda Superb III Scout
ex. Skoda Octavia III 4x4
- ToYaGa
Mini Cooper SE
Малко да се порадваме на снега.

Утре пак

Утре пак
Skoda Kodiaq II VRS
-
krisaka
- Гараж: Superb III Scout 2.0TDI 200hp
Колега, сподели мнение след няколко месеца шофиране, разход, комфорт, някакви проблеми имал ли си, как са нещата с прословутите регенерации, заради които всички бягат от дизела
?
П.С. Скаута ти е уникален, много радва окото, със здраве да си го караш!
П.С. Скаута ти е уникален, много радва окото, със здраве да си го караш!
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Къде е това?
- ToYaGa
Mini Cooper SE
Витоша, х. Септември. Днес беше натрупал още повече сняг, но с колите не успяхме да минем, защото снегоринът беше закъсал на Златните мостове. За това пеша от там нагоре... И по-добре, че така се получи, защото към обяд вече беше мазало
Skoda Kodiaq II VRS
-
dpenov
- Гараж: Octavia 2 FL 1.4 TSI
- ToYaGa
Mini Cooper SE
@dpenov, той заради друг опитмист с Октавия, който се опитваше да слиза надолу, но се беше окопал и блокирал пътя.
@krisaka, за сега съм много доволен от всичко. Нямам драма с регенерациите, не им обръщам особено внимание. Колата си прави нейните си работи, аз си карам.
Единствено днес ми изкара акъла малко - на тръгване от Витоша започна да пуши и да мирише гадно отпред вдясно. Първо реших, че съединител, скоростна кутия нещо, че излизах от една пряспа, в която бях паркирал и побуксувах. После се усетих, че е от печката и снегът, който се е наврял там. Все пак ще я закарам да погледнат.
@krisaka, за сега съм много доволен от всичко. Нямам драма с регенерациите, не им обръщам особено внимание. Колата си прави нейните си работи, аз си карам.
Единствено днес ми изкара акъла малко - на тръгване от Витоша започна да пуши и да мирише гадно отпред вдясно. Първо реших, че съединител, скоростна кутия нещо, че излизах от една пряспа, в която бях паркирал и побуксувах. После се усетих, че е от печката и снегът, който се е наврял там. Все пак ще я закарам да погледнат.
Skoda Kodiaq II VRS
- ToYaGa
Mini Cooper SE
Някъде бях попаднал на мнения и въпроси относно поведението на скоростната курия, но не го намирам, за това ще пиша тук. Държа да подчертая, че долното мнение е изцяло според моя вкус и моя стил на шофиране. За друг вероятно ще е различно
1. При каране по магистрала, про нормален режим DSG-то намирам да се държи по-скоро адекватно, като единствено на моменти сменя на горна предавка малко по-рано от моя вкус. На Спорт това се оправя.
2. При каране извън града по първокласен път, аналогично на горното
3. При каране по завои, планински например, имам две опции - или ръчен режим, или на Спорт и цялата газ. При всички останали случаи сменя неадекватно рано, в неподходящи за мен моменти.
Вярно е, че кутията се адаптира според стила на каране. Когато взех колата, беше супер мудна, супер бавно реагираше докато тръгне от 1ва и държеше твърде ниски обороти. Явно предният собственик е бил наистина лежерен шофьор. Една седмица по-късно нещата се подобриха значително, кутията и газта реагират по-скоро адекватно и доста по-бързо.
И явно имам още да свиквам с работата на DSG-то, за да мога да се движа адекватно и безопасно по пътищата (пак да подчертая - съгласно моите предпочитания и стил на шофиране).
Днес минах през ЕТ. Колегите, които чакат нови коли да започват да звънят - три автовоза разтовариха пред мен
1. При каране по магистрала, про нормален режим DSG-то намирам да се държи по-скоро адекватно, като единствено на моменти сменя на горна предавка малко по-рано от моя вкус. На Спорт това се оправя.
2. При каране извън града по първокласен път, аналогично на горното
3. При каране по завои, планински например, имам две опции - или ръчен режим, или на Спорт и цялата газ. При всички останали случаи сменя неадекватно рано, в неподходящи за мен моменти.
Вярно е, че кутията се адаптира според стила на каране. Когато взех колата, беше супер мудна, супер бавно реагираше докато тръгне от 1ва и държеше твърде ниски обороти. Явно предният собственик е бил наистина лежерен шофьор. Една седмица по-късно нещата се подобриха значително, кутията и газта реагират по-скоро адекватно и доста по-бързо.
И явно имам още да свиквам с работата на DSG-то, за да мога да се движа адекватно и безопасно по пътищата (пак да подчертая - съгласно моите предпочитания и стил на шофиране).
Днес минах през ЕТ. Колегите, които чакат нови коли да започват да звънят - три автовоза разтовариха пред мен

Skoda Kodiaq II VRS
-
krisaka
- Гараж: Superb III Scout 2.0TDI 200hp
На 5.12 е пристигнала моята, оправили са документите между ЕТ и лизинга и остава регистрацията, надявам се идната седмица да е готова за издаване и да ми звъннат да си я вземаToYaGa написа: 08.12.2023, 11:20:05 Днес минах през ЕТ. Колегите, които чакат нови коли да започват да звънят - три автовоза разтовариха пред мен
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
- mokanina
- Гараж: Superb Combi MK3 2.0 TSI 140 kW
Колеги, някой да препоръча марка/модел гумени стелки тип "леген" за фейслифтов S3?
Аз поръчах едни, но хич не съм доволен и май ще ги махам.
Аз поръчах едни, но хич не съм доволен и май ще ги махам.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
- naster
- Гараж: Superb III L&K 2.0TDI 140kW DSG7 4x4 MY19
Suzuki V-Strom DL650 XT MY21
Също пристигнаха моите от емаг вчера за с3. Шофьорската не пасва под седалката - има някакъв пластмасов модул, който повдига досадно задния борд на легена. Иначе са меки, не миришат (много) и най-вече имаха петия елемент за тунела на кардана.

- Мичев
- Гараж: Superb 2.0TDI, 147KW DSG
Взех първо за багажника - останах много доволен. После взех стелки за в купето - ами.. не пасват. Отворите за копчетата не са на правилни отстояния и разширяването им стана мега грозно. Това за Резав Пласт. Следващите които ще взема ще са оригиналните.