Класически, редки и спортни автомобили. Теми свързани с Тунинг
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
andreev написа: 27.10.2023, 16:06:43
този пост ме кара да
Мале мале, това ще трепе яко. Ниски 8ци ми се привиждат
П.С. Преди малко ме тормозеше един мерцедес на изхода на Пловдив. Пуснах го да мине... гледам А45 амг
Направих му 3-4 ластика и го оставих да отива към София
Аз пък показах на Майбах S600, че старта от място не му е сила. Искаше нагличко да ми зима лентата БЕЗ мигач
И така 2 сфетофара... след това го оставих да ми разчиства околовръстното - фраш с коли ама той святка ли святка...
Тоя луд за 10тина. Днес гшедах ,че упдейтва интеграта на 928 коня и я качва на 15ки сликове. Изхвърли големите спирачкини сложи някакви да влизат в 15ките
ама уж спирали
Тоя сценарий се разиграва още от времето на ладите, където да изкараш 130-160 к.с. се влизаше в сумите на голф 3 ABF, астра F GSI , които правеха ладата за смях по всички параграфи , освен елемента на изненадата