Демонтаж на таблото на Фабия 1

Всичко за Шкода Фабия, произведена от 1999г. до 2007г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
skodko

Ретро Škoda

Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
Обратна връзка:

Мнение от skodko »

Отворил си си допълнителна работа със свалянето на седалки. Аз маалко по-далеч съм стигал в разглобяването
DSC_1358.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
Аватар
Бай Ненчо

Škoda Ентусиаст

Гараж: ПОД НАЕМ

Мнение от Бай Ненчо »

Може да се направи една важна тема от тази, да е полезна и за други килеги.
Извинявам се на колегата, че го подведох, но на октавията почнахме от ръчната [smilie=sarcastic.gif]
Магистрала няма финал ....."masterOne"
breg

Шкода Новак

Гараж: Skoda Fabia 1.9 SDI

Мнение от breg »

Да, определено реших да пиша, за да съм полезен и на други собственици на Фабия.
Определено Skodko е стигал и по-далеч. Да се надявам да не ми се налага [smilie=beach.gif]

Между другото, доста приятно съм изненадан как хипер пластмасовата Фабия/а моята и в ниското ниво на оборудване/ предлага доста стегната сглобка и поскърцва съвсем малко и то само при много студено време.

И отделно от коментара ми, а и за да не пускам нова тема - можете ли да ми дадете съвет от каква кола подлакътникът би паснал на Фабията? Държа да отбележа, че бих си взел и оригинален от Еуратек /стига да не е хипер скъп/ или автентичен втора ръка, тъй като преди седмица монтирах един китайски за 65 лв, на който захващането не е с метална планка за купето под капака на ръчната, а със самонарязващи болтове за самата пластмаса. Така нещата се получиха доста грозно, звучно [smilie=ireful1.gif] и нефункционално, та сега ще търся и нова пластмасова конзола и по-читав подлакътник, защото е срамота да убием свежата стара колица.
Помагайте с предложения! [smilie=search.gif]
Аватар
skodko

Ретро Škoda

Обратна връзка:

Мнение от skodko »

За тези фабии мисля, че няма оригинално подлакътник.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
breg

Шкода Новак

Мнение от breg »

А някакви идеи за приспособяване?
Аватар
Бай Ненчо

Škoda Ентусиаст

Гараж: ПОД НАЕМ

Мнение от Бай Ненчо »

Голф 4 няма ли да стане ?
Магистрала няма финал ....."masterOne"
breg

Шкода Новак

Мнение от breg »

Да се чуди човек толкова ли няма един човек във форума дето да си е доставил удобството да си присади подлакътник на фабията от Октавия, Голф и т.н. или всички държат на автентичното неудобство на автомобилите си [smilie=search.gif]
Аватар
skodko

Ретро Škoda

Обратна връзка:

Мнение от skodko »

Оказва се, че съм ви заблудил. Предлага се оригинален подлакътник за фабия 1 номерът е DAO 409 001. Цената е 401лв.
breg

Шкода Новак

Мнение от breg »

Благодаря ти, Skodko. Ще се ходи на лов за подлакътник втора ръка, макар че едва ли лесно ще намеря [smilie=hunter.gif]
Публикувай отговор

Обратно към “Fabia I”