проблем при палене сутрин
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
joorko
от скоро имам фабия 2008г.14 но сутрин пали и гасне поне пет пъти и после няма проблем дава грешка 65535 помагай те благодаря предварително
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
joorko, Погледни това https://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?f=24&t=343353 колега.Вероятно при теб е същият проблем 
Dieselgate Team member
-
raicho
Сменяй бензиностанцията.
-
joorko
сменям и няма разлика бедна смес
-
Dani
Аз имам същият проблем. Само ,че при мен е бензин 1,4 ,86 коня. Има и поставен газов инжекцион. Сутрин паля , заработи гасене и така 4- 5 пъти. Като е топла няма проблем. Някой да сподели какво може да е. Тестерите не ловят грешки.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Дюзите пак ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ