Сензор дневни светлини

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
kmodev

Шкода Новак

Сензор дневни светлини

Мнение от kmodev »

Здравейте! Искам да попитам има ли настройка за увеличаване/намаляване чувствителността на сензора за фаровете? Напоследък забелязвам, че дори при много светло време, колата си решава да си кара на къси, вместо само на ЛЕД-а, та си мислех, че може да има подобна настройка през VCDS.

Благодаря!
mykacu

Škoda Фен

Гараж: 2016 Octavia 3 Combi DSG 2.0 150 (CRMB)

Сензор дневни светлини

Мнение от mykacu »

От настройките на автомобила през мултимедията -> Светлини -> Дневни светлини -> Пускане (не знам как е преведено "Switch-on time") -> и там има 3 настройки на сензора:
Рано/Средно/Късно.

Аз съм го настроил на Късно и е ок - не ми прави впечатление да се пуска излишно.

Инструкциите ги има тук на 31-ва страница
https://fccid.io/ANATEL/03080-14-06828/ ... 9220E3/PDF
Аватар
kmodev

Шкода Новак

Сензор дневни светлини

Мнение от kmodev »

Благодаря! Ще го пробвам утре. Изобщо не помислих да влезна в настройките, защото очаквах да е по-сложно или невъзможно. Благодаря
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”