повръщам от този кадърRangel написа: 02.11.2023, 22:04:29 Дали пък не са забравили нещо, да изрежат, да направят?
Няма как някой на заплата да е измислил това
![]()
Предварително ревю на Skoda Superb IV
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
-
Zhelyazkov89
- Гараж: Citigo 1.0 MPI
EX Octavia 3 FL 1.8 TSI Vision
EX Fabia 3 FL Edition 1.0 MPI
EX Superb 2 FL, 2.0 TDI CR, 4x4
EX Superb 3 FL Edition, 2.0 TDI 7DSG, 4x4
EX Haval H6 3rd gen 2.0 204, 4x4
Octavia 4 FL 1.5 mHEV Edition 130
Според мен ще свикнем с това как изглежда. Такива са трендовете, не е само при Шкода. "Козирката" над виртуалния кокпит със сигурност е умишлено дизайнирана така, колкото и нескопосано да изглежда.
В началото изобщо не бях очарован, днес го разгледах обстойно. Колкото повече го гледам, толкова повече ми харесва. Единствено L&K като ми бледнее като ексклузивно ниво. С3 имаше хромирани лайсни под вратите и някак си седеше по-премиум. Сегашният с тези еко ограничения, малко постен ми седи. Но, дори luxury серията на новата 5-тица е без хром там и отзад между стоповете. Трендове, какво да ги правиш.
За да не е спам, пускам линк да си поиграете с цветовете: https://www.skoda-auto.com/models/range/superb
В началото изобщо не бях очарован, днес го разгледах обстойно. Колкото повече го гледам, толкова повече ми харесва. Единствено L&K като ми бледнее като ексклузивно ниво. С3 имаше хромирани лайсни под вратите и някак си седеше по-премиум. Сегашният с тези еко ограничения, малко постен ми седи. Но, дори luxury серията на новата 5-тица е без хром там и отзад между стоповете. Трендове, какво да ги правиш.
За да не е спам, пускам линк да си поиграете с цветовете: https://www.skoda-auto.com/models/range/superb
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
@Bucket, защото този път не е кисело, а вкиснало
.
- redalex
- Гараж: i3
Таблото, дето вие го наричате, остана в 20ти век.Bucket написа: 03.11.2023, 10:29:25 Проклети да са тия, които започнаха да слагат евтини електронни игри вместо табло
Всичко е трагедия, все по-евтин, начупен и противен интериор, който би се харесал само на китайци.
И няма да има вариант за ръчна кутия?
Като не ви харесва дизайна - купете си друга кола. Избор има. Това с китайците не го харесвам.
Ръчната кутия остана при таблото в 20ти век...
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
@redalex, аз не съм против дигитализацията, дори напротив и предпочитам дигитални табла за водача. Ама поне да се бяха постарали да не изглежда грозно...
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Те тука така и за 2та фара говореха, ама после друго запяха.Rangel написа: 03.11.2023, 10:18:22 Лъже, не лъже това недоразумение зад волана няма как да го оправят, освен ако не го подменят изцяло.
- Bucket
- Гараж: О2 комби, '11, CAYC, 4x4 L&K
- Обратна връзка:
Мда, супер. Само, че от колите с електронни игри няма да остават спомени и няма да се превръщат в икони. Безлични, скучни, еднакви, без характер, без линия, без весели цветове, без някой да се обърне след тях на улицата.redalex написа: 03.11.2023, 10:56:32 Таблото, дето вие го наричате, остана в 20ти век.
Като не ви харесва дизайна - купете си друга кола. Избор има. Това с китайците не го харесвам.
Ръчната кутия остана при таблото в 20ти век...
И пиша тези редове, като инженер работещ в компания за сателити, не е като да нямам достъп до технологии, но след 18:00 стоя максимално далече от тях и никак не ми харесва на къде отива света, но..
Ето снимка на табло, от което ти кипи кръвта и сънуваш, а като видя неща с мокет/пиано лак/грозен таблет на таблото минавам на другият тротоар

Живи и здрави, със здраве и
, живейте скучно и еднакво, но ултрамодерно и свързано.- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Ланча Делта Интеграле не е за "стандартния юзър" , който да ходи с нея до Кауфланд ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
........и към днешна дата,цената и е като на Porsche ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- Bucket
- Гараж: О2 комби, '11, CAYC, 4x4 L&K
- Обратна връзка:
Тогава идва въпросът, след 25-30г, колко неща с таблети ще са икони, ще успяват ли да се движат изобщо, за да струват колкото Порше
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
И кой пък е запял друго? Еднозначно е крачка в отрицателна посока прямо нормалния фар. Едно е да свикнеш, друго е да харесаш. Грозно е с двата фара, грозно е и това табло. И след 10 години ще си е грозно, просто ще сме свикнали.Архимандрит Дионисий написа: 03.11.2023, 11:46:35 Те тука така и за 2та фара говореха, ама после друго запяха
Вервай ми, много малко хора мога да те разберат - никакъв смисъл да пробваш. Колкото по-шарено и дигитално, толкоз по-добре се харчи. Народа се кефи. Така е с всичко - не искат стрелки, искат анимация, не искат текст, искат видео.Bucket написа: 03.11.2023, 11:47:03 И пиша тези редове, като инженер работещ в компания за сателити, не е като да нямам достъп до технологии, но след 18:00 стоя максимално далече от тя
Бееееее.....
- odo
- Гараж: Х3 М40i
На мен екстериора много ми прилича на О4, особено на седана, но чисто пропорционално не ми седи добре, някак си натрапчив ми е.
Много хейтихме Кабан, но за момента неговите модели са най-красивите Супърби. Въпреки че смених марката всеки път като видя някой изпънат С3 се обръщам с кефа да го гледам.
Много хейтихме Кабан, но за момента неговите модели са най-красивите Супърби. Въпреки че смених марката всеки път като видя някой изпънат С3 се обръщам с кефа да го гледам.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Той Кабан направи С3, ама направи и лифта на О3 (може и да бъркам)... Явно всеки дизайнер си има моменти да просветление и умопомрачение. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Бееееее.....
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
За мен лично
Няма по-голям кеф от оборотомер :
АНАЛОГОВ
В СРЕДАТА
РАЗГРАФЕН ДО ПОНЕ 8000об
И да получаваш Кефогазъм всеки път като гледаш как стрелката се взривява, как подскача като сваля предавките на спорт.
Не случайно тия продължават така, ама какво ли разбират тия от Порше

Няма по-голям кеф от оборотомер :
И да получаваш Кефогазъм всеки път като гледаш как стрелката се взривява, как подскача като сваля предавките на спорт.
Не случайно тия продължават така, ама какво ли разбират тия от Порше

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Ще кажа и аз мнение
Седана е брутален
Бих го качил на 20” и ще е смърт
Почитател съм на кръглите уреди и съм изкефен как е подредено, направо си е мега изчистено спрямо някои ВАГ недоразумения.За БМВ да не говорим.
Обаче стигаме до инструмент клъстъра и започваме 

Баааааахти - Лего за 13+ сглобено от 2+ памперс.
Боже
Комбито - Форд Мондео отзад - скучно и “сиво”
Баааааахти - Лего за 13+ сглобено от 2+ памперс.
Боже

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)