Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2008г. до 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Като цяло и аз клоня към БФгуудрича, но гледах доста ревюта/тестове на най-новия Семперит и показват доста добри резултати. Има време, ще мисля, както казват колегите, на края може въобще да не се наложи да купувам зимни за Шкодата
По-добре да те мислят за глупак, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всички съмнения!
joro_kem написа: 12.10.2023, 06:21:35
BF и Kleber зимни не са ли едно и също?
Шарката е една и съща. Не знам защо, но аз винаги си вземам БФГуудрич, още от първия път, когато си взех такива гуми преди 13-14г. Нищо, че са малко по-скъпи
Миналата седмиц говорихме с един френд, той се оглеждаше за нови зимни гуми 205/55/16. Гледахме сайта на Диана. Клебер пише, че е произведен от Tigar Tires (собственот на Мишелин), а BFGoodrich от Мишелин директно. Така че предполагам, може да има разлика в държавата производител и/или в качеството.
Получих гумите от @ЦецоNOL, искам да изкажа огромната си благодарност към колегата, както за гумите, така и за коректното му отношение. Гумите са точно такива, каквито се разбрахме, остава да ги сложа като застудее и тогава ще споделя и как се представят. Благодаря и на @donci, че ме светна за Цецо
По-добре да те мислят за глупак, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всички съмнения!