Съвет за Супърб Скаут
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
gmilev
- Гараж: Шкода Супърб Скаут 2.0 TSI
Toyota Land Cruiser 120 - Обратна връзка:
Съвет за Супърб Скаут
Няма да вдявам, но при положение, че са монтирани на вратата на багажника се чудя, дали осветяват до облегалките навътре или не... Та затова и питането ми е към колегите с комби-та 
- Erebus
- Гараж: Octavia 4 2.0 TDI
Съвет за Супърб Скаут
На Оставия лифтбек не осветява нищо, представям си на супърб комби как е ..
- Scub40
- Гараж: Шкода Кодиак 2.0TSI LPG 190к.с 4х4 ДСГ7
Шкода Октавия Комби 3 фейслифт 1,6тди ръчка 2020
Съвет за Супърб Скаут
А няма ли и в самия багажник, отстрани, на гърба на външните стопове или където преди фенерчето стоеше? Хайде, някой със Супърб комби да се изкаже.
На Кодиак има на гърба на стоповете към калниците,маалко са ниско, но по-добре от нищо. В някои версии и фенерчето го има.
На Кодиак има на гърба на стоповете към калниците,маалко са ниско, но по-добре от нищо. В някои версии и фенерчето го има.
-
gmilev
Съвет за Супърб Скаут
Това, което видях като я поръчвах е, че въпросните лампи са на вратата на багажника, смисъл там ясно.... Въпросът е успяват ли да осветят или не ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
-
gmilev
Съвет за Супърб Скаут
Привет колеги, надявах се някой да каже за осветлението на багажника.... И докато си се надявам, реших и добавих още някои опции към моята поръчка
Смених навигацията от Амундсен на Колумбус, добавих: ел. пасажерска седалка, музика Кантон, двоен под на багажника, пакет Black и камера 360 градуса
Не знам с колко ще се удължи срокът за доставка, но реших, че така и така ще чакам, поне да натоваря качествено машината![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Смених навигацията от Амундсен на Колумбус, добавих: ел. пасажерска седалка, музика Кантон, двоен под на багажника, пакет Black и камера 360 градуса
Не знам с колко ще се удължи срокът за доставка, но реших, че така и така ще чакам, поне да натоваря качествено машината
- Scub40
- Гараж: Шкода Кодиак 2.0TSI LPG 190к.с 4х4 ДСГ7
Шкода Октавия Комби 3 фейслифт 1,6тди ръчка 2020
Съвет за Супърб Скаут
Кантона може ли изобщо да бъде поръчан? ![scratch_one-s_head [smilie=scratch_one-s_head.gif]](./images/smilies/scratch_one-s_head.gif)
-
gmilev
Съвет за Супърб Скаут
Тези дни ще стане ясно, принципно бил даден с удивителна ми каза дилъра, което значело, че ще забави доставката, но с колко не се знае 
-
gmilev
Съвет за Супърб Скаут
Може,
Поръчах, след добавките 1-2 седмици дата за производство нямаше, след това отново излезе старата дата м. Септември.
-
gmilev
Съвет за Супърб Скаут
Здравейте, колеги!
Изправен съм пред голяма дилема - скаут-а, който ще бъде произведен(евентуално) през м. ноември или L&K седан, със същите екстри, който ще е произведен за 90 дни,т.е. с 1 месец по-късно, но с 8000 лв. по-евтин.
Принципно искам скаут-а, но пък се дразня, мноооого се дразня на ЕТ, заради тези "селски чалъми" с ценовите листи.
И като така, каква е разликата между двете купета като проходимост, височина(усеща ли се разликата?) и т.н.
Става въпрос все за 280 к.с. с DSG, DCC и т.н.
Изправен съм пред голяма дилема - скаут-а, който ще бъде произведен(евентуално) през м. ноември или L&K седан, със същите екстри, който ще е произведен за 90 дни,т.е. с 1 месец по-късно, но с 8000 лв. по-евтин.
Принципно искам скаут-а, но пък се дразня, мноооого се дразня на ЕТ, заради тези "селски чалъми" с ценовите листи.
И като така, каква е разликата между двете купета като проходимост, височина(усеща ли се разликата?) и т.н.
Става въпрос все за 280 к.с. с DSG, DCC и т.н.
- enenen
- Гараж: Kia Sportage NQ5 MHEV
Съвет за Супърб Скаут
Ами дразнещо си е, да. Като излезе новия Супърб след някой друг месец още повече ще те дразни. Но с тези срокове така се получава за колите, за които се очаква нов модел в близко бъдеще. Ако не бързаш можеш да спестиш някой лев, но аз лично и за тези 90 дни им нямам много доверие...
Личното ми мнение е, че ако екстрите са същите и разликата е само 8 хил. лв., не си заслужава да минаваш от Скаут на седан. Особено като се има предвид, че поръчаната ще дойде след месец-два, а новата може да я чакаш почти половин година. 90 раб. дни са ти 126 дни общо. Но с официални празници, с прословутите затваряния на заводи и т.н., може да станат и 150.
Личното ми мнение е, че ако екстрите са същите и разликата е само 8 хил. лв., не си заслужава да минаваш от Скаут на седан. Особено като се има предвид, че поръчаната ще дойде след месец-два, а новата може да я чакаш почти половин година. 90 раб. дни са ти 126 дни общо. Но с официални празници, с прословутите затваряния на заводи и т.н., може да станат и 150.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Съвет за Супърб Скаут
това е изключително некоректноgmilev написа: 25.09.2023, 19:37:17 с 1 месец по-късно, но с 8000 лв. по-евтин.
Принципно искам скаут-а, но пък се дразня, мноооого се дразня на ЕТ, заради тези "селски чалъми"
преговаряй,предяви претенции
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
-
gmilev
Съвет за Супърб Скаут
Преговарях,
Вносителят, т.е. ЕТ ми намалиха 2000 лв. и въпреки тях, разликата си остава 8000 лв. Исках Скаут, т.к. се надявах да е по-висок, но се оказа, че не е много по-висок, заради това, както и отношението на ЕТ клоня към нова поръчка, ново капаро и каквото сабя покаже.
Вносителят, т.е. ЕТ ми намалиха 2000 лв. и въпреки тях, разликата си остава 8000 лв. Исках Скаут, т.к. се надявах да е по-висок, но се оказа, че не е много по-висок, заради това, както и отношението на ЕТ клоня към нова поръчка, ново капаро и каквото сабя покаже.
-
gmilev
Съвет за Супърб Скаут
Не е въпросът в тях, макар че 8 к са си 8к, а по-скоро в отношението. Производствените цени на колите със сигурност не са се понижили с 10-15000 лв., просто ЕТ, са решили, че вече каквото са могли, са ожънали, но въпреки това, предполагам от продажбите им зависят отстъпките от производителя и са решили на изпроводяк на модела да спечелят вместо 30%, по 15% примерно...enenen написа: 26.09.2023, 09:30:10 Ами дразнещо си е, да. Като излезе новия Супърб след някой друг месец още повече ще те дразни. Но с тези срокове така се получава за колите, за които се очаква нов модел в близко бъдеще. Ако не бързаш можеш да спестиш някой лев, но аз лично и за тези 90 дни им нямам много доверие...
Та това ме дразни изключително много и ме изправи по-скоро пред морална дилема
- Драгомир
- Гараж: Octavia 3, 1.4 TSI, 140к.с., 6M
Octavia 4, 1.5 TSI, 150к.с., 6М
Съвет за Супърб Скаут
Не разбирам защо се дразниш толкова много. Това е нормална практика при всички производители. Преди излизане на новия модел, стария го пускат с отстъпка. Имаше изключения последните две години, но пазара взе да се намества, понаваксаха с производството, поръчките понамаляха и се върнаха старите практики.gmilev написа: 26.09.2023, 11:55:19 Та това ме дразни изключително много и ме изправи по-скоро пред морална дилема
В твоя случай, ако срокът по договора ти е изтекъл, можеш да си вземеш капарото и да направиш нова поръчка на по-ниска цена. Това е възможност, която не всеки има.
Дори след два три месеца може да пуснат последни бройки произведени автомобили на още по-ниски цени. Но едва ли ще има желатана от теб конфигирация с този двигател
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Съвет за Супърб Скаут
По принцип за клиента е гадно, но то винаги когато пазариш извън промоция и в последствие пуснат промоция се получава този ефект. Не мисля, че може да предяви някакви претенции за съществена неустойка.
Бееееее.....