Избор на Октавия 3

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
Vebta

Шкода Новак

Гараж: Superb 2, 170kc. 4x4 combi

Избор на Октавия 3

Мнение от Vebta »

Здравейте,

В търсене съм на Шкода било то Октавия или Супърб. За момента съм хвърлил око на тази обява, ако може да дадете едно мнение понеже ми се вижда по ниска от нормалното. Теглича ме притеснява, не знам DSG държи ли при теглене. Също гумите не са ли по прибрани от нормалното или са си така при всички ?

https://mobile.bg/11689683081717549

Благодаря предварително :)
Последно промяна от Vebta на 25.09.2023, 19:09:41, променено общо 1 път.
al_tishone

Škoda Фен

Гараж: Skoda 120L, Renault 19, Ranault Megane Scenic, Skoda Octavia 1, Skoda Octavia 3
Обратна връзка:

Избор на Октавия 3

Мнение от al_tishone »

Понеже не поясняваш какво точно търсиш, мога да ти предложа бензинова 1,5 12м/18г още в гаранция на 86к/км - реални. С ръчни скорости и е хетч.
Ако проявяваш интерес пиши на лично.
Успех в търсенето
mykacu

Škoda Фен

Гараж: 2016 Octavia 3 Combi DSG 2.0 150 (CRMB)

Избор на Октавия 3

Мнение от mykacu »

На височина и на мен ми се струва леко понижена - може би е имало интервенции по окачването.
Навътре са си колелата стандартно - така са си на всички. Свиква се или се измества с джанти с по-малък ET или втулки.
Доколкото съм чувал, при първоначално монтиран теглич DSG има допълнително охлаждане. Кутията е програмирана с доста запас (320нм при 400+(даже дали не бяха 500) по спецификации).

Като допълнение към целия преглед, бих тествал багажника 4-5 пъти отваряне/затваряне и да следя за прекъсвания и странни звуци.

Ако се добереш до VIN мога да опитам да помогна с история.
dpenov

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 2 FL 1.4 TSI

Избор на Октавия 3

Мнение от dpenov »

Вижте и тези в секцията Продавам:
viewforum.php?f=73
Аватар
Vebta

Шкода Новак

Избор на Октавия 3

Мнение от Vebta »

Смятам петък да отида на оглед понеже идните дни са ми натоварени. Ще взема и ВИН.а
Щом на всички са така едни фланци ще решат проблема.

Първата ми работа беше да прегледам секцията Продавам но за жалост ми хареса само една обява за Супърб която ми е малко извън бюджета 😃

Главно търся 2.0 TDI 150кс. (184 го отписвам поради големия риск с проблемите който си има мотора), 1.8 TSI 4X4 (понеже е с DSG6) или 2.0 TSI като за бензиновите най вероятно няма да ми стигне бюджета който е 25к. За други марки и модели няма да споменавам тъй като форума не е за тях а и повече клоня към Октавия и Супърб (на сърце са ми).
al_tishone

Škoda Фен

Гараж: Skoda 120L, Renault 19, Ranault Megane Scenic, Skoda Octavia 1, Skoda Octavia 3
Обратна връзка:

Избор на Октавия 3

Мнение от al_tishone »

Отиди огледай, но не пропускай да минеш и през Еуратек. Там имат и употребявани, но имат и нови. Не ти пречи да попиташ, ей така да си свериш часовника. С една първоначална вноска от 15к например и по 300 -400лв на месец = нова кола.
Успех
Аватар
Vebta

Шкода Новак

Избор на Октавия 3

Мнение от Vebta »

Мислех и варианта за нова но по скоро на този етап няма да мога да си го позволя. Върнатите от лизинг за момента не ми отговарят на критериите а тези който да са над 37к и нагоре.
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”