Резервен ключ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Aleksander_Bachev
Резервен ключ
Здравейте колеги! Желая да си извадя резервен контактен ключ. Някой знае ли как стой въпроса и дали в Еуратек да ходя или на друго място /за София става дума/? И не чак до там малозначителното - колко струва това удоволствие! 
- Bucket
- Гараж: О2 комби, '11, CAYC, 4x4 L&K
- Обратна връзка:
Резервен ключ
Здравейте,
аз съм с О2fl, но след четене и питане се доверих на Еуратек. Цената излезе с около 20лв по-висока от офертите на доста ключари.
Първият път ходих само с талоните, по VIN поръчаха ключ в Чехия, след около 3 седмици ми се обадиха да запишат час за обучение.
Около един час отне процедурата, около 220лв. От които 170 беше самият ключ, това в Еуратек Дружба, есента на 2022.
Звъннете и ги попитайте, предполагам за О3 ще е малко висока цената.
аз съм с О2fl, но след четене и питане се доверих на Еуратек. Цената излезе с около 20лв по-висока от офертите на доста ключари.
Първият път ходих само с талоните, по VIN поръчаха ключ в Чехия, след около 3 седмици ми се обадиха да запишат час за обучение.
Около един час отне процедурата, около 220лв. От които 170 беше самият ключ, това в Еуратек Дружба, есента на 2022.
Звъннете и ги попитайте, предполагам за О3 ще е малко висока цената.
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Резервен ключ
Хм... Аз съм си вадил допълнителен ключ и с обучението (което всъщност е за доста бързо) ми излезе 120. Вярно, на Октавия 2, а не на тройка. Питай при някой ключар. На Стамболийски близо до К. Величков си го правих. Има и добри ключари на Сточна гара. Успех!
- Keborisow
- Гараж: Oktavia Scout III 2.0 184
- Обратна връзка:
Резервен ключ
Аз правих втори ключ за Октавия 3 в еуратек преди около месец и всичко струваше 260 лв. Поръчаха го от чехия за около 3 седмици дойде и после около час беше обучението.
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Резервен ключ
Когато се поръчва оригинален ключ от производителя по VIN, той не идва ли готов обучен?
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- Keborisow
- Гараж: Oktavia Scout III 2.0 184
- Обратна връзка:
Резервен ключ
Не, трябваше да им оставя колата с всички други ключове които имам за да ги обучат всички наново.The Hooligan написа: 21.09.2023, 17:37:42 Когато се поръчва оригинален ключ от производителя по VIN, той не идва ли готов обучен?