Избор на кола?

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Избор на кола?

Мнение от bega4kata »

Или тази Кия [smilie=sarcastic.gif]
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
digitalundgrd

Cupra

Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo

Избор на кола?

Мнение от digitalundgrd »

tuningmania написа: 15.09.2023, 08:39:23 До "ВСИЧКИ" - Из Български Авто-Форум:

- Харесал съм си една "Skoda"!
- Значи ей това "Peugeot" е точно за ТЕБ..
Смятай до къде Еурашпек са докарали иначе верния на марката шкодаджия, че да препоръчва пежа, кия итн [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
dr_rado

Škoda Фен

Гараж: Ex:Skoda Superb III FL 2.0 TSI 190 hp DSG
Now: Volvo XC90 D5

Избор на кола?

Мнение от dr_rado »

tuningmania написа: 15.09.2023, 08:39:23 До "ВСИЧКИ" - Из Български Авто-Форум:

- Харесал съм си една "Skoda"!
- Значи ей това "Peugeot" е точно за ТЕБ..
Колега, не разбирам защо е този ироничен коментар!?!? Ако прочетеш внимателно съвета ми към питащия, то ще видиш, че препоръчвам нов Супърб на супер офертите в момента! "Това "Пежо"" го давам за пример какво може да се вземе за съответната сума, която никак не е малко! Има и други оферти, които човек може да разгледа! И да, не намирам какво да коментирам по линковете, защото както и други колеги пишат - може всичко да направи проблем при автомобил на 200 000км....... ако въобще са на толкова. При една бърза справка за цените в mobile.de за съответни по моторизация и оборудване Superb се виждат доста по-високи цени.Питам се за колко ли са купени два от посочените автомобила ( за 36 888 и 38500лв.), като сметнем и някаква печалба+доставка за продавача, май автомобилите ще са на повечко км от указаните ;) Или навярно Бг джамбазите винаги намират супер офертите в Европа и от сърце правят подарък на клетия Бг клиент.... Е какво да кажа на човека - вземи по-малкото зло ли? Давам съвет като на приятел, затова споделих по-различна гледна точка, която според мен, е добре да се отчете.
digitalundgrd написа: 15.09.2023, 13:42:02 Смятай до къде Еурашпек са докарали иначе верния на марката шкодаджия, че да препоръчва пежа, кия итн
Колега, преди няколко месеца излезе проучване, че собствениците на Шкода били едни от на-практичните хора. Е, сигурно е вярно - затова е хубаво човек да търси какво най-добро може да получи за парите си! Иначе, като "верен шкодаджия" :D , чакам да видя новия Супърб и да сменя настоящия с него. Но, ако не ми допадне..... има и други марки! Живи и здрави всички и да правим все така готини дискусийки! Хубав уикенд
Аватар
digitalundgrd

Cupra

Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo

Избор на кола?

Мнение от digitalundgrd »

dr_rado написа: 15.09.2023, 16:16:54 Колега, преди няколко месеца излезе проучване, че собствениците на Шкода били едни от на-практичните хора. Е, сигурно е вярно - затова е хубаво човек да търси какво най-добро може да получи за парите си! Иначе, като "верен шкодаджия" , чакам да видя новия Супърб и да сменя настоящия с него. Но, ако не ми допадне..... има и други марки! Живи и здрави всички и да правим все така готини дискусийки! Хубав уикенд
Така е колега, съгласен съм с проучването. И аз винаги съм бил много практичен при изборите си [smilie=sarcastic.gif]

А дано супърб 4 да бъде най-практичният избор измежду конкуренцията на пазара ;)
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Избор на кола?

Мнение от Цецо75 »

digitalundgrd, Специално пък в твоя контекст... а дано, ама надали. Освен, че скопяват топ версията, уголемяват таблета и преместват скоростите на ебем ти мястото... практично нема що.
Бееееее.....
Аватар
dr_rado

Škoda Фен

Гараж: Ex:Skoda Superb III FL 2.0 TSI 190 hp DSG
Now: Volvo XC90 D5

Избор на кола?

Мнение от dr_rado »

[smilie=punish.gif]
Цецо75 написа: 15.09.2023, 20:07:54 ...скопяват топ версията, уголемяват таблета...
Скопяването на топ версията наистина не е хубаво, но с тез абсурдни еко норми - това е тенденцията. Големият дисплей е въпрос на вкус - на мен ми допада. Мястото на скоростите наистина изглежда странно, но дали няма бързо да се адаптираме - ще поживеем и ще видим. Като се замисля - колко пъти сменяме скоростите при автоматик? Струва ми се, че няма да е кой знае колко тегаво, въпрос на свикване. Но пък ще има повече пространство пред подлакътника, което е практично :)
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Избор на кола?

Мнение от Цецо75 »

Със всичко се свиква... боли, боли... па свикнеш.

Ама да давам пари да ме изпедерастяват зорлем... не е моята представа за покупка на автомобил.
Бееееее.....
tuningmania

ŠKODA MASTER

Гараж: Съд, Конфискация и Затвор - Сега!

Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Facelift Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.

Избор на кола?

Мнение от tuningmania »

До @dr_rado - Колегата си казва доста ясно, че иска "Skoda Superb". Ако искаше друга марка/модел, мисля, че щеше да го напише.
Съд, Конфискация и Затвор - Сега!

Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
nik0lay

Škoda Фен²

Гараж: Служебна Skoda Superb Mk4 Edition, 2.0 diesel, 4x4
Ex. Octavia 1.5 Mhev Edition

Избор на кола?

Мнение от nik0lay »

tuningmania написа: 15.09.2023, 21:17:59 До @dr_rado - Колегата си казва доста ясно, че иска "Skoda Superb". Ако искаше друга марка/модел, мисля, че щеше да го напише.
Аз не смятам, че един трезв отговор на колегата @dr_rado, вреди на темата или е на “въпреки” на автора поради липса на питане за друга марка автомобил.
Намирам мнението му за доста полезно, давайки друга гледна точна за решение за нуждите на автора на темата.
Публикувай отговор

Обратно към “Superb III”