Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Ние също изкарахме много добре! Всичко беше както си трябва, имаше и подаръци за някои от админите, да ни споменават с добро...
Очаквм да пуснат снимки и коментар за подаръцие!
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
Страхотна организация! Искрен президент...! (Случайно е актуално) Имаше много нови колеги. Мисля, че това е най-многобройната среща на Вонеща вода и ресторанта се оказа малко тесен. Да не се наложи да се търси по-голям хотел за другата година?
И аз да се присъединя , към доволните . С жена ми си изкарахме супер , двете вечери бяха на ниво . а аз вчера и днес разпусках( поплувах си с кеф, особено вчера от 12 -15 часа ) на спокойствие в басейна . Тази година водата беше добра , малко по- топла от необходимото , но това са бели кахъри .
Днес към 14,30 часа , на прибиране по Хаинбуаз , малко преди Гурково , се случи един неприятен инцидент с колегата "todor87" - белия Superb –( момчето което е най-отпред на последната снимка от по-горния пост ) и се наложи да му помогна . Докато дойде КАТ( доста бързо дойдоха ) , да отбиват трафика и пристигне пътна помощ , приютихме малката красавица в нашета кола на топличко , че си беше студено . Но към 16 часа всички се отправихме към домовете си . Е колата е с гръмнали аербеци и счупена предна джанта и всичко около нея , но нали всички са живи и здрави , колата ще се оправи .
Сравнение с другите срещи, на които съм присъствала беше слабичко, но пак се забавлявахме. Аз се пораздадох втората вечер. Признавам си честно, според мен диджеите бяха доста слаби. Особено втория просто не можа да накара хората да станат, както би трябвало. Стаите и базата ми харесаха много, но обслужването за мен беше под всякаква критика. Силно се надявам следващата среща да е по-добра от тази, но в крайна сметка зависи най-вече от нас си и това как си го направим. Съжалявам за колегата, дано всичко се е разминало само с уплах. За колата здраве да е, нова или стара все пак това са само тенекии
Имам една интересна снимка, дано Миленчо не се разсърди, че я качвам
20161111_012026.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Така да драсна и аз два реда . Искам да благодаря на всички за приятната атмосфера !
И най-вече на хората реализирали тази среща . Стаите бяха чисти , подредени но за сметка на това отношението в ресторанта беше ужасно от към обслужване и ястия ( но не може да се угоди на 100 човека каквото и да се направи ) . За мен беше по-важно ,че се забавлявахме и сами си направихме шоуто .
До колкото за чемшира на масата аз не виждам такъв Наздраве Миленчо !
20161111_012026.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Поздрави на всички и от нас. Изкарахме си супер и двата дни. Хотела и храната бяха на ниво. Беше помислено за всичко. Евала на организаторите. Относно инцидента всичко е наред. Секунда невнимание и... Разминахме се само с уплаха, а малката изобщо не разбра какво се случи ( едвам я изкарах от колата, че се беше загледала в едно детско). ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ на колегата rgc и съпругата му за помощта и подкрепата, която ни оказаха.БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ СЪРЦЕ.