Застраховане и правно съдействие пред съда
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- DoH_KuXoT
- Гараж: Passat B8 2.0tdi - 190hp
тоя списък трябва много да се пипне за да е верен
, Викингс вече няма, Казва се Агрон вече, Лазурит ще стане сигурно 6-7 години не е в захарна фабрика, Сион също не е на Сточна гара... От изброените аз лично винаги съм ползвал Лазурит и съм бил доволен, намира се на Ботевградско
-
Yavor Simov
- Гараж: Skoda Superb L&K 4x4 2.0TSI 272 ps
Привет, колеги.Още един доволен клиент от Pdr Sofia при Цецо.
Страхотно педантично отношение към детайла и работата.
Направо е магьосник.
С две ръце го препоръчвам.
Ето къде можете да го откриете.
https://www.google.com/maps/place/42.65 ... 2xAv4s.jpg[/img]

Страхотно педантично отношение към детайла и работата.
Направо е магьосник.
С две ръце го препоръчвам.
Ето къде можете да го откриете.
https://www.google.com/maps/place/42.65 ... 2xAv4s.jpg[/img]

- Мичев
- Гараж: Superb 2.0TDI, 147KW DSG
Здравейте. Тази вечер една руса, с книжка от половин година е спряла в задницата на супърба. В резултат на което е перфорирала задната броня - около 5см дъга. Ясно е, че каско има, обаче, при последното оправяне на щета от официалният сервиз на ЕТ за Варна (колор нещо си мисля беше) не съм особено доволен. Сега се пита в задачата дали мога да ползвам друг сервиз, освен официалният, докато съм все още в гаранция и ако е възможно - кой бихте ми препоръчали. От любопитство - в случай като моя какво правят? Лепят и китосват или сменят бронята с нова?
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
И аз, като @Rangel, минавам да благодаря на Васко @_v_, за застраховките за пътуване в чужбина + зелената карта на колата. Винаги е приятно да се видим и полафим! 

- _v_
- Гараж: Шкода Октавия Скаут
Направи снимка на бронята и пусни да видим какво е направила какатаМичев написа: 31.08.2023, 20:09:33 Здравейте. Тази вечер една руса, с книжка от половин година е спряла в задницата на супърба. В резултат на което е перфорирала задната броня - около 5см дъга. Ясно е, че каско има, обаче, при последното оправяне на щета от официалният сервиз на ЕТ за Варна (колор нещо си мисля беше) не съм особено доволен. Сега се пита в задачата дали мога да ползвам друг сервиз, освен официалният, докато съм все още в гаранция и ако е възможно - кой бихте ми препоръчали. От любопитство - в случай като моя какво правят? Лепят и китосват или сменят бронята с нова?
Не го мисли, каквото и да е по каско ще се оправи
Можеш да ползваш или официален или доверен, а щом имаш право на официален сервиз можеш да ползваш и друг сервиз, който не е в списъка на застрахователя, но преди това трябва да съгласуваш ремонта с тях. Ако искаш ми се обади и ще го коментираме.
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
- _v_
@zloQQ, удоволствие и за мен е винаги възможността да полафим ![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
- Мичев
- Гараж: Superb 2.0TDI, 147KW DSG
-
peshodh
- Гараж: Skoda Superb 3 2.0TDI 190(+) 7DSG 4x4
Можете ли да ми препоръчате адвокат за София за обжалване на акт от КАТ. И ако е възможно някак си онлайн консултация, че работя от рано до късно и не знам дали ще успея да стигна до кантора.
- _v_
@peshodh, писах ти лично съобщение.peshodh написа: 06.09.2023, 11:03:48 Можете ли да ми препоръчате адвокат за София за обжалване на акт от КАТ. И ако е възможно някак си онлайн консултация, че работя от рано до късно и не знам дали ще успея да стигна до кантора.
-
kolyo b8
- Гараж: Passat Variant B8.5 2.0 TDI DTSB/ DSG7
Многохилядният Сокол
За пореден път благодарности на Васко @_v_ за перфектната работа.
Едва ли някои тук се съмнява дали това е човека.
Срокове за изпълнение: от днес за вчера.
Намира и предлага най-добрите стандартни и не толкова стандартни продукти.
Това е Човека.
Едва ли някои тук се съмнява дали това е човека.
Срокове за изпълнение: от днес за вчера.
Намира и предлага най-добрите стандартни и не толкова стандартни продукти.
Това е Човека.
- enenen
- Гараж: Kia Sportage NQ5 MHEV
Едно голямо благодаря на Васко @_v_ и от мен! Както винаги много отзивчив и светкавичен в работата си! Удоволствие е да се работи с такива хора. ![music [smilie=music.gif]](./images/smilies/music.gif)
- _v_
@kolyo b8, @enenen, благодаря за думите ![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
-
hilldegarn
Здравейте,
Успях (не питайте как) да надера 3 странични стъкла на колата (Skoda Scala). Гледам в Еуратек са по 150-160лв парчето. Относно това имам и следните няколко въпроса:
1) Някой пробвал ли е да мине по каско дълбоки (силно видими) и множество драскотини по стъклата или по каско се признават само "шупли" и пукнатини? (каското е към Алианц)?
2) Имате ли някакви отзиви от SPS Autoglass (СИМ ПЕТ СИМ), понеже до колкото виждам те работят само с OEM стъкла и са ползвани от повечето застрахователи за подмяна на същите?
Успях (не питайте как) да надера 3 странични стъкла на колата (Skoda Scala). Гледам в Еуратек са по 150-160лв парчето. Относно това имам и следните няколко въпроса:
1) Някой пробвал ли е да мине по каско дълбоки (силно видими) и множество драскотини по стъклата или по каско се признават само "шупли" и пукнатини? (каското е към Алианц)?
2) Имате ли някакви отзиви от SPS Autoglass (СИМ ПЕТ СИМ), понеже до колкото виждам те работят само с OEM стъкла и са ползвани от повечето застрахователи за подмяна на същите?
- _v_
Здравей @hilldegarn, ,hilldegarn написа: 26.11.2023, 15:44:01 Здравейте,
не би трябвало да имаш проблем с признаването на щетата така, както си я описал. Само помисли как ще декларираш събитието - ако искаш ми изпрати снимки на лично да помисля и ще ти кажа моето мнение.
Относно SPS Autoglass не мога да дам мнение.
Поздрави,
- enenen
- Гараж: Kia Sportage NQ5 MHEV
Още едно благодаря на Васко @_v_ за съдействието! От Дженерали ми бяха отказали щета за драскотина, която беше леко замацана след полиране и пастиране на целия автомобил. Искаха да го изкарат едва ли не, че съм опитвал да си правя ремонта на своя глава. Е, Васко беше на друго мнение, и след една бърза жалба, нещата си дойдоха на мястото.
Относно Ваша Жалба с вх. №*** 25.10.2023 г., за преразглеждане на становище по щета ***, Ви информираме за следното:
Разгледахме отново щетата. Приемаме претенцията Ви за основателна и ще изплатим застрахователно обезщетение за боядисване на заден десен калник.