Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Реших да представя и тук новото ми начинание. Ето с какво сме се забавлявали до момента. Върнахме блясъка на този ветеран Почистихме гуми, джанти и подкалници Боята измихме безводно и почистихме от налепи Полирахме в една стъпка и защитихме с вакса Полирахме хрома, обработихме пластмасовите и гумени повърхности с препарат за подхранване и защита
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
Върнахме това Ауди в магазинския му вид Почистихме интериора, като обърнахме особено внимание на кожените части Екстериора беше измит, почистен, полиран и защитен със сийлънт
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
Погрижихме се този автомобил да върне свежестта си интериорно и екстериорно. Започнахме с почистване на кожата, таблото и корите на вратите с Optimum power clean.Почистихме стелките и мокета и защитихме целия интериор с Optimum Opti Seal. След това продължихме към екстериора, почистихме джантите с iron remover, гумите с Power Clean. Детайлно измихме почистихме лака на автомобила. Върнахме блясъкът му с двустъпкова корекция с Optimum hyper polish. Финално защитихме автомобила с Opti Coat Hyper Seal. Защитихме стъклата Opti Seal и нанесохме дресинг на гумите. Opti-Coat Bulgaria Car Detailing Bulgaria
BMW 530i
- почистване на джанти с iron remover и гуми с АPC.
- основно измиване на автомобила с Nanolex professional prewash и Optimum car wash.
-полиране с Optimum hyper polish.
-защита с керамично покритие Gyeon Can Coat.
-дресинг на гуми Koch chemie plast star.
Погрижихме се за един специален автомобил. Достатъчни са били само две некачествени измивания след пребоядисването, за да се натрупат достатъчно дефекти, за да има нужда от полиране.
Върнахме блясъка на автомобила като започнахме с детайлно почистване на екстериора, полираме с Optimum Hyper Polish, защитихме боята с керамично покритие Optimum Gloss Coat, джантите с Hyper Seal, а стъклата с Opti Seal. Таблото и корите на вратите бяха защитени с дресинг с УВ защита и антистатичен ефект, а моторния отсек беше освежен.
Едно Audi Q7 с доста голяма нужда да му се обърне внимание. За да върне блясъкът си автомобила премина през детайлно измиване с Nanolex professional prewash и Optimum No Rince, почистване на полепи по лака с клей бар, двустъпкова корекция с Optimum intensive и hyper polish. Всички стъкла бяха полирани с цел премахване на засъхнали варовикови петна. Целият хром беше почистен и полиран. Финално защитихме боята с керамично покритие Optimum Gloss Coat, а стъклата с Opti Seal.
Този уикенд се погрижихме за две красавици, за да може собствениците им да се радват на пълният им блясък. И двете бяха измити безводно с Optimum No Rince, премахнахме холограми и следи от мръсни кърпи с Optimum Hyper Polish и защитихме със Soft 99 Kiwami. Стъклата бяха почистени и защитени с Opti Seal, хромът полиран, а гумите и пластмасите разкрасихме с Koch Chemie Plast Star.
Това Ауди А4 дойде чак от Мюнстер при нас, за да върнем блясъка му. Измихме детайлно екстериора, лака полирахме в две стъпки с Nanolex Ultra Cut и Optimum Hyper Polish. Лакът защитихме с керамично покритие Optimum Gloss Coat, стъклата с Opti Seal, гумите с Koch Chemie Plast Star.
Mercedes Benz CL 600. Автомобил съчетаващ скорост и лукс. За го върнем в пълният му блясък измихме детайлно екстериора, полирахме в две стъпки с Optimum hyper compound и hyper polish. Лака защитихме с керамично покритие Optimum gloss coat, стъклата с Opti Seal и намесохме дресинг на гумите.