Всичко свързано с модела Супърб, произведен след 2024г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Харесва ви как стои таблета на Супърба в ляво? Я "zoom"-нете да видите пак.
Дизайнът е изначало за класически уреди и са ги махнали и сложили таблет...нито е в рамките, нито е красиво и стърчи отвсякъде.
Само на мене ли тези врътки ми изглеждат като сложени там отдолу ни в клин, ни в ръкав, стърчащи, без да се връзват в общия дизайн, просто защото е нямало къде да ги наместят? Това е някакъв панически ход за закърпване на недомислието с премахването им, когато въведоха тези ужасни таблети. Като гледам тези врътки, О4 (която е без копчета и врътки за климатроника) чак започва да ми изглежда симпатична.
YYakovliev написа: 31.08.2023, 09:50:14
Интересно къде са изчезнали 15 коня от 2.0 TSI.
В съобразяване с еко-регулациите, най-вероятно. Ако са оптимизирали теглото и аеродинамиката, не би трябвало да се усети липсата им. Въпреки това собствениците на предния модел с 280 коня няма да се изкефят много на този downgrade, ако щеш и от чисто психологическа гледна точка
Интериора ми хареса. Таблета седи малко не на място, но ако с тези нови врътки ще отпадне задължението да пипаш по таблета за всяка дреболия, не виждам защо да пречи да е по-голям.
Защо само им трябваше да ги правят още по-дълги... 5 метра вече става излишно според мен.
Zhelyazkov89 написа: 31.08.2023, 09:57:04
Въпреки това собствениците на предния модел с 280 коня няма да се изкефят много на този downgrade, ако щеш и от чисто психологическа гледна точка