Здравейте колеги, имам SKODA fabia 2002 година. Преди години се прецака алармата и оттогава заключвам и отключвам вратите с ключа от шофьорската врата.
Гледам aftermarket централни заключвания по 30 лв. Не знам обаче къде точно да го свържа. Четох по чуждите форуми че се управлявал по минус отключването и заключването, съпротивление се свързвало 180 ома при отключването ако не се лъжа. Някой знае ли как става нали в шофьорската врата трябва да ги свържа или някъде отдолу под волана?
Централно заключване Шкода Фабия
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
diss
- Гараж: Fabia 1.4 68hp
-
fabia 1234
Централно заключване Шкода Фабия
И аз съм с допълнително управление на централното заключване, незнайно защо на едната от Шкодите ключовете са без бутони/за дистанционно/. Та алармата която ползвам е най-евтината която беше в момента, всичко е в шоф. врата монтирано два кабела управляват машинката ОТКЛ. и ЗАКЛ. ама не се сещам на кои бях сложил съпротивление 100ом.