Проблем с паленето. BMM

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
casper9623

Шкода Новак

Проблем с паленето. BMM

Мнение от casper9623 »

Здравейте колеги. От скоро съм собственик на шкода Октавия 2, мотора е 2.0TDI 140 8-клапана BMM. Проблема ми е следния, закупих колата, смених ангренажа, зацепен е правилно, карах колата един ден, и днес сутринта се качвам, запали и работи 2-3секунди и угасна. Колата в момента не пали само върти, на диагностика излиза грешка P0473 която е за сензора за дпф, друга грешка няма. Възможно ли е да е от нея, или си е забравила ключа ? Чета я с делфи, утре ще я прочета и с VAG-COM. Всякакви мнения ще са ми полезни. Благодаря ви предварително. Забравих да кажа, че е сменян комплект съединител с маховика, дали е възможно да е датчик колянов вал ?

[smilie=pleasantry.gif]
Аватар
zar

Škoda Ludicrous

Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx

Проблем с паленето. BMM

Мнение от zar »

casper9623, Това е сензора за диференциалното налягане на DPF- а.Първо погледни да не се е разкачило някое от маркучетата към него и ако всичко е наред явно той се е повредил.Хубавото е ,че е на много лесно място и може и сам да си го смениш ;)
Dieselgate Team member
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia II”