Покупка на Рапид 1.6 TDI 115 кс
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Интересно ми да видя "изтърбушената" седалка.
- sonnyer
- Гараж: Kia Sportage NQ5 1.6 T-gdi 150ps Manual-6 speed
Ex: Skoda Superb II FL CFGB
@begemot, ти или си ми съсед или ползваш на някой подземното паркомясто. Снощи видях колата прибрана и изглежда приятно с белия цвят и черните джанти. 
-
begemot
Ето я. Това показва, че качеството е доста съмнително.

-
begemot
Не съм съсед, но често гостувам на въпросния адрес и ме посрещат добре, вкл с паркомясто.sonnyer написа: 28.06.2023, 09:58:15 @begemot, ти или си ми съсед или ползваш на някой подземното паркомясто. Снощи видях колата прибрана и изглежда приятно с белия цвят и черните джанти.![]()
Нямах време да разгледам наличните по-крупни шкода братя и сестри, че да им се порадвам.
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
-
begemot
@zzankov, в действителност е ползвана от прилично сложен човек, но явно това е дефектен възел, позарових се по чуждите форуми, там има гаранционни рекламации дори. Туй да му е проблемът, след седмица ще бъде излекуван. ![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
-
silent
Колата е желязна. Дори с най високо ниво няма колони в задните врати. За 60хил имам едно влизане за смяна на шофьорския колан. Беше блокирал и не се разпъваше. Никакви други болежки дефекти проблеми с медията за каквито чета тук за новите модели. Моята е с ксенон -чудесни фарове има. Дигателят ми е 1,0ТСИ маслото не мърда от смяна на смяна. Има съвсем приличен комфорт и е много приятно се кара. Колаат се усеща лека и пъргава и върви доволно. Твоята трябва да върви дори по-добре.