Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
deniz8912 написа: 10.07.2023, 11:12:29
Няма обаче течаща вода да се пълнят кофи отделно.
В бензиностанцията ще има вода, въпроса е да са добре другите неща, левче ли е или два?
dpenov написа: 10.07.2023, 11:18:41
Между младост и горубляне има на самообслужване с чешма, но е доста натоварено и надали ще може да се стои по много в клетката, освен ако не е някой много ранен час.
Задължително ми е да си седя вътре и да си търкам на ръка, че съм малко по педантичен, даже ако се заиграя повечко с джанти и всичко се е случвало и 2 часа да седя в клетката
@peshodh, според мен отивай нощем, носи си вода и си действай спокойно. Ако има голям наплив и аз съм собственик, няма да съм окей да ми блокираш над 1 час клетка със 7 жетона. Тези 7 жетона са грубо 10 минути със стелките и подсушаването. Другите 40-50 минути кой ми ги плаща ?
sonnyer написа: 10.07.2023, 12:13:19
според мен отивай нощем, носи си вода и си действай спокойно. Ако има голям наплив и аз съм собственик, няма да съм окей да ми блокираш над 1 час клетка със 7 жетона. Тези 7 жетона са грубо 10 минути със стелките и подсушаването. Другите 40-50 минути кой ми ги плаща ?
Най-често ходя вечерта, но понякога се случва и през деня, например вчера нямаше какво да правя и реших през деня да си измия колата, защото бях свободен. 7 жетона са ми 14-15 мин натискане на пистолета няколко минути докато се разходя, още няколко докато изчакам да се накисне препарата, още няколко ако мразя колата си и я разтъркам с четката и става над 30 минути, а другите докато разменят колите да си изкарат гадните гумени стелки да напръскат колата и тях и после да ги търкат с четката и после след като изплакнат да си наредят всичко пак минават 15-20 минути и отделно това са хора които идват от дъжд на вятър, според мен би било по добре да спечелиш някой като мен, който ще идва всяка седмица и ще ти оставя по 20 лева ако ползва и прахосмукачка от колкото някой който ще идва 3 пъти в годината и ще си мие колата за 2 лева, мое мнение!
Аз мия на Била-та на Малинов в Младост. Работи с добро налягане, на левчета е и не съм имал проблеми с препаратите. Честно казано и аз се дразня на хора, които блокират някоя клетка за повече от 10-15 мин. Най- ми е кеф да видя, как някой чака 10 мин ред, влиза в клетката и после тръгва да търси левчета. За мен тези мивки на самообслужване са за бързо изплакване, освежаване на колата. Тези с фън шуй процедурите, за по 1ч, не ми се вписват на този тип автомивки, особено през деня.
Най-лошата мивка на която съм бил без съмнение. Налягането на пистолета е по-слабо от това на мивката вкъщи, препарата е силен колкото сапун за бебета и програмите са супер кратки.
+1 глас за автомивка Premium Car Wash до зоопарка в София. Днес минах сутринта, запазих час, отидох и за мас и малко получих комплексно измиване+пране на стелки+вакса.
Момчето каза, че е добре да се запазва час по телефон 1-2 дни по-рано, защото обикновено е натоварено.
Тази в драгалевци е ОК, все още. Днес опитах тази до практикер, на цариградско. Не бих стъпил там повече. Препарата се разпенва като .. Но не мие грам.