Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Sinchero написа: 26.06.2023, 21:30:24
Прибрах си колата.
Поръчана 15.08.22
Произведена 22.05.23
Доставена в България 06.06.23
Днес си я взех 26.06.23г
Честито, със здраве да я ползваш.
Само един въпрос, защо си чакал 20 дни до като я вземеш? Еуратек ли ти я регистрираха?
Иначе моята е поръчана 06.06.2022, произведена на 03.06.2023 и я чакам уж следващата седмица.
peturpb написа: 28.06.2023, 18:00:19
Само един въпрос, защо си чакал 20 дни до като я вземеш? Еуратек ли ти я регистрираха
Привет,понеже е лизингова,регистрацията я правят те.Една седмица им отне да я прекарат от ТЕЦ София до Дружба,за да мога да я видя.Подписах договора на 13.06, платих веднага,но пак си чаках 13 дни за да я взема
Първите впечатления са много добри.Предстои ми пътуване до Гърция тази седмица,да видим как ще е
Никакво за жалост. Преди две седмици питах - за момента е планирана за началото на септември да я започнат. Но,не е сигурна седмицата,разбира се. Квотите проблемни,голям интерес към Скала и прочие. Поръчана октомври 2022 :/
Малко информация отпреди 10 дни. Моята Скала е поръчана на 01.10.22 г. Според дилъра ми е планирана за 33 седмица. Така стои от месец април насам. Малко не ми се вярва, но тази седмица наближава, така че ще разбера скоро. Сега се питам кои точно седмици ще почива завода и дали няма да се промени към септември.
rosma написа: 01.08.2023, 20:22:02
Малко информация отпреди 10 дни. Моята Скала е поръчана на 01.10.22 г. Според дилъра ми е планирана за 33 седмица. Така стои от месец април насам. Малко не ми се вярва, но тази седмица наближава, така че ще разбера скоро. Сега се питам кои точно седмици ще почива завода и дали няма да се промени към септември.
.Моята е поръчана 3 дни след вас,планирана за 35та,ако и др седмица все още е така,би трябвало да е сигурна. Но,чакам да видим защото до сега се променяше много пъти. Още 2 месеца и годишнина
Още 2 месеца и годишнина - така е и като нищо ще я отпразнуваме. Явно Скалите вървят много бавно, но аз въпреки всичко ще чакам. Просто колата ми хареса. Дилърът ми предложи да се ориентирам към Камик, /естествено на новата цена / че идват по-бързо, но ще чакам. Тъпо и упорито.
Би трябвало, едва ли могат да си позволят лукса да правят и двете едновременно. Икономически не е изгодно никак. Но могат да забавят пускането на фейслифта, докато не изчистят поръчките за старите. То те ако нямат капацитет/материали за старите, няма да имат и за новите.