Интериорен тунинг
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Интериорен тунинг
И аз съм много доволен от тях.
-
hvp800
Интериорен тунинг
Не зададох въпроса си коректно...
Търся тапицер за модифициране и тапициране табло.
Във Вилнер скоро не съм ходил но последния път почти ме отказаха, освен пак отида пък да видим.
Ще се разкарам и до Гео Милев да видя там какво ще ми кажат.
Търся тапицер за модифициране и тапициране табло.
Във Вилнер скоро не съм ходил но последния път почти ме отказаха, освен пак отида пък да видим.
Ще се разкарам и до Гео Милев да видя там какво ще ми кажат.
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Интериорен тунинг
Защо са те отказали?
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
-
hvp800
Интериорен тунинг
На някоя от срещите ще ти разкажа лично 
По назад в темата съм го написал, все пак тогава впечатленията са ми били по-пресни, а може просто да съм уцелил кофти момент, знам ли
Най-дразнещото в цялата ситуация беше към края на разговорите и след сума ти приказки , затова че вътре влизали само супер лъскави автомобили ( Поршета, Ламбота... ) и при опит да вляза бронята заора точно при гаражната щора
, нима съм по-нисък от Ламбо. Щура работа.
Да се отбележи, че съм ходил неведнъж, но винаги съм носил нещата ( волани, кори, бас кутии ) и почти винаги момчетата бяха все различни. Това поначало не говори добре.
По назад в темата съм го написал, все пак тогава впечатленията са ми били по-пресни, а може просто да съм уцелил кофти момент, знам ли
Най-дразнещото в цялата ситуация беше към края на разговорите и след сума ти приказки , затова че вътре влизали само супер лъскави автомобили ( Поршета, Ламбота... ) и при опит да вляза бронята заора точно при гаражната щора
Да се отбележи, че съм ходил неведнъж, но винаги съм носил нещата ( волани, кори, бас кутии ) и почти винаги момчетата бяха все различни. Това поначало не говори добре.
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
-
hvp800
Интериорен тунинг
Малко чайна тунинг, със сериозна намеса на "братушките"
За мен ще има ли стикер "Чайна-Раша тунинг"![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
За мен ще има ли стикер "Чайна-Раша тунинг"
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
- tsonko
- Гараж: Octavia 2 TDI powered by Gunter Service
Интериорен тунинг
Пусни една вечерна снимка, да оплакнем очото де...
-
hvp800
Интериорен тунинг
Да пусна ама нямам
Имам клипче, ама туби-муби ... идва ми сложно
Имам клипче, ама туби-муби ... идва ми сложно
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
- uboy
- Гараж: O1 FL AGR 4x4
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP
Интериорен тунинг
Мисля, че ще трябва да внесеш сериозна яснота върху това как си го направил. Това е на Бората нали
- tsonko
- Гараж: Octavia 2 TDI powered by Gunter Service
Интериорен тунинг
На това ли прилича?
-
hvp800
Интериорен тунинг
Мерси Цонко
Дисплея е color mfa, руска изработка с китайски части
. Таблото е оригиналното, Бора спорт тахо, а стрелките са от Голф/Широко Р.
Трябва да издиря клип на таблото преди и сега, за да се види разликата. А тя не е малка.
Дисплея е color mfa, руска изработка с китайски части
Трябва да издиря клип на таблото преди и сега, за да се види разликата. А тя не е малка.
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
Интериорен тунинг
Ох и аз го заглеждам този дисплей от бая време, но някак ми се свидят толкова стптинки ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Магистрала няма финал ....."masterOne"
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Интериорен тунинг
Ми да, ново табло от R e взел само за 4 стрелки 
- uboy
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP
Интериорен тунинг
Какви стинки върви долу горе, че ме мързи да ровяnnenno написа:Ох и аз го заглеждам този дисплей от бая време, но някак ми се свидят толкова стптинки
- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
Интериорен тунинг
500 български левчета, без монтаж. Да кажеш и там едни 100 кинта и те така броuboy написа:Какви стинки върви долу горе, че ме мързи да ровяnnenno написа:Ох и аз го заглеждам този дисплей от бая време, но някак ми се свидят толкова стптинки
Магистрала няма финал ....."masterOne"
- uboy
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP
Интериорен тунинг
Заболя ме сърцето хахаха
За 200 250 бих се замислил ама тук вече се закръндзих
За 200 250 бих се замислил ама тук вече се закръндзих