Да напиша и аз няколко думи за Събор 2023 в темата ми.
Събитието отново беше организирано перфектно, като този път бях взел още повече членове на семейството. На всички много им хареса, от най-малките до най-възрастните и до кучето. Това е показателно за качеството на програмата и семейният дух на цялото нещо. Щом възрастни хора, които не се интересуват от коли, искат пак да го посещават, значи наистина се прави нещо ценно от към сплотеност и разнообразие.
Поздравления за целия организационен екип, който дни наред се грижеше всичко да върви гладко и ние почиващите единствено да му се наслаждаваме. За Искрен
@BlackPearl, отново каквото и да се напише е малко, пак не падна няколко дена от сутрин до вечер, чак по едно време ми стана неудобно, като го гледам как се блъска. Адски много труд е вложен от всички за организацията и това си проличава всеки път. Наистина рядко може да видиш събитие, което е толкова постоянно, като ниво на подготовка и изпълнение през годините, независимо от увеличаващия се брой участници. Аз от своя страна се опитах да дам своя принос, с обикаляне навсякъде и правене на снимки за финалния албум, надявам се да са ви харесали. За следващата година ми харесва идеята да отменим Искрен, като всеки хване по едно нещо, да си го движи и организира, било то игра или друго.
Лично на мен от всичките пъти до сега ми беше най-приятно, дали защото вече съм свикнал и се познавам с голяма част от хората, дали защото ми е позната атмосферата, дали за нещо друго, но наистина си бях като у дома. Нито розовата боя по цялата предница на колата, нито каката-леля, дето ме блъсна отзад в Габрово, успяха да помрачат цялостното изживяване. На пистата се раздадохме, на поляната също. Поздравления за колите на
@SilverBullet,
@Audirulzz,
@YordanYK, вървят много сериозно, бравo и на
@todor87 за настройките на две от тях.
Благодаря за оказаната чест, да взема една от двете награди за "Проект на годината", не очаквах. Наградата от анонимен дарител ще се ползва по предназначение.
За хората - отново позитивни и усмихнати, дошли с една единствена цел - да си изкарат добре и да се забавляват. По другите събори не знам как е, но предполагам, че на повечето има голям елемент на перчене, показване и снобизъм, които неща при нас липсват почти изцяло. Хареса ми накрая речта на Кискинов, който изказа искрени благодарности за събраните средства, за оправяне на автомобила му миналата година и сподели, че логото на форума винаги ще стои на него, заради жеста който сме му направили.
Ще се видим другата година пак на същото място, надявам се. И този път да разпечатате повече стикери (и за Алфа събора да има), защото предвидените свършиха, заради рекордния брой участници.