Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
fryeruk написа: 14.07.2023, 09:00:00
Да си спирал някъде около/под тераса, блок, където са правили ремонт/боядисване?
И аз си помислих, че някой е слагал изолация наблизо или са пръскали нещо по фасада и вятърът е духнал облака боя в неправилната посока...
Не че има значение от какво е де... Просто мърлявщината наоколо е повсевместна...
На мен ми прилича на контактен грунд, който се маже за заздравяване на основи преди лепене на плочки примерно. Споделям моето мнение, с идеята ако е това, да ти подскаже от къде може да е. Ако е такъв грунд, много трябва да се внимава, че съдържа песъчинки.
Спиртът го маха, но ще е часове работа да се изчисти всичко, точка по точка, а те са хиляда. Трябва да го "разкисне" първо и с търкане пада. Ще го гледам като се прибера.
Според мен е отблизо това - максимум няколко метра, защото аз бях спрял на около 50 метра от обект (метална конструкция), който го боядисваха с пожароустойчива боя и от вятъра буквално цялата кола беше на точки. С нищо не се маха това - застрахователите първо искаха да пробваме с пастиране и като не стана следваше цялостно пребоядисване. За фарове и решетка не знам как ще е положението. Вторите точки сам си ги причиних на вратата при боядисване с блажна боя на мрежа от около два метра и резултата е подобен като при теб. Но отново няма махане.
Последно промяна от tzvetozar на 14.07.2023, 10:34:29, променено общо 1 път.
Много неприятна история. Дано боята се изчисти по-лесно.
За съжаление съм забелязал, че колкото и човек иска да си запази колата, в София определено не става.
Разбирам какво ти е, но не се ядосвай много. Ламарини са, ще се оправят
Рязко забравих за боята в Габрово, след като една ми се вряза в задницата преди малко, щото спи в жегата. За щастие е само одрана бронята, няма криво... Ще пиша като се върна в София. В серия съм.
Егати некъсметлийската седмица имаш.
Поне следва хубав уикенд, с който малко ще се разсееш от тази поредица. Надявам се да не е нещо сериозно и да се махнат лесно тези надирания...
Колкото повече човек си пази и грижи за колата, толкова по-често стават разни изциденти с нея. А в София единственото спасение поне малко да се опази е в гараж.