Малко актуална информация какво се случва с колата малко преди да достигнем кота 100к км. Сега съм на почти 95к км, а на около 89к съединителя почна да приплъзва. Доколкото разбрах, живота на съединителя си е точно около 100к км, а предвид засилката на колата, е нормално сега да се случи. Слек като споменах на няколко колеги за проблема, Стефко ака
@SilverBullet, спомена че Радев щял да слага или вече беше сложил на Данчо, подсилен такъв. Звънях на Радев за да разбера за какво иде реч, но не успях да се свържа. Помолих Масларя
@ЦецоNOL, да се свърже с него, както и Данчо, за да разберем, но пак без успешно. След това по препоръка на Индженера
@todor87, да не се занимавам с такива ми ти работи, а да поръчвам направо оригинален, така и направих. Обадих се на Краси
@Favorit, от Русе и му казах да го поръчва направо. Покрай смяната на съединителя реших и други смени да направим. С любезното съдействие на
@Audirulzz, си намерих предна решетка тип пита за без пари
![kiss3 [smilie=kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)
Отделно си поръчах и въздуховоди от Ауди РС3 за спирачките, та и тях сложихме. Казах на Краси да провери всичко по ходовата част на колата, защото чувах някакви странни шумове за мен и ако има нещо да го оправя, все пак после той ще я купува
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Оказа се че задните тампони са за смяна, нищо че видимо не изглеждаха за смяна. Една от тръбите от турбо пътищата които сменихме преди това, се оказа че се търка леко, та и нея намести по-прецизно. Сега всичко е точно и колата отново се мести много мазно и стегнато, няма паразитни шумове. Благодарности на Краси за педантичното отношение още веднъж
Ето и малко снимки:
И една с новата решетка. Лично на мен много не ми харесва колко отворена седи заради дупките тип пита, но е добре за охлаждането на двигателя, та и затова я сложих основно.