Протектор стена

Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
70d0r

Шкода Новак

Гараж: Kodiaq 2.0TDI 200hp 4x4

Протектор стена

Мнение от 70d0r »

Здравейте, имам открито паркомясто, на което вратата ми се опира в стена (по-висока градинка, не висока стена). Дори при внимаваме се случва да заминат ръбовете [smilie=fool.gif]

Търся някакъв протектор гумен, пяна и т.н., който да закрепя на тази стена. Мога да го закрепя и с винтове. Важното е да издържа на слънце и дъжд, тъй като е на открито.

Ето това (ATHLON TOOLS 2x FlexProtect Garage Wall Guards, each 2m long, Extra Thick Car Door Edge Protector, Self Adhesive Water Resistant, Black https://amzn.eu/d/fRK9CDI) изглежда доста популярно, но е за гараж. И общо взето не намирам такива за навън.

Някой намирал ли е подходящо решение?
Аватар
stefan L

Skoda Electric

Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.

Протектор стена

Мнение от stefan L »

Стиропор залепен със силикон.
Аватар
111E8

Škoda Фен

Гараж: Superb 2021 2.0 TDI 110 kW

Протектор стена

Мнение от 111E8 »

Аз съм с четири ей такива https://iparking.bg/protektor-za-stena- ... tiv-udari/ в гаража. Вече две години съм адски доволен имайки предвид жената и децата как влизат/излизат от колата. Страхотна работа вършат предпазителите, прецени си къде точно да ги залепиш. Лепят се спокойно на шпаклована стена.
Публикувай отговор

Обратно към “Съвети за нашите шкоди”