Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
За мен има проблем с окачване, сходимост , камбери.
Ясно се вижда как отвътре вече е започнал да се изтърква маркера за препоръчителна смяна , а отвън има поне милиметър - два докато достигне до него.
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Стенд е направен след смяната на гумите по спомен...според мен там са нацапали положението... Аз също залагам на отворена предница. Какъв разход е давала тази кола, забелязано ли е повишаване на разхода, голямо триене е било да ги свърши за 8000км.
bega4kata написа: 02.07.2023, 13:28:31
Какво ви е мнението за този спирачен диск на първо четене?
Не знам как само от една снимка някой категорично казва, че диска е за смяна. Трябва с пръст да се пипне, за да се усети има ли ръб и колко е голям, или просто там, където не опира накладката, (към центъра и към периферията на диска) ръждата лъже окото, че има ръб.
Предвид изминатите километри мисля, че има още много хляб в този диск.
PS
Цитатът е на bdinev95, не знам защо излиза друго име.
Стенд направих март след като купих гумите. Сега, след като видяхме износването пак минах на стенда - същият стенд със същия оператор. Сходимостта беше "леко отворена", малко била "избягала". Това съответно го видя и моят познат, като според двамата не може това да в причината за такова износване. Повишен разход също не съм забелязал.
Привет, интересува ме къде във Варна могат да претапицират тавана на един Тигуан 2009г. Питам за колата на чичо ми. Не познавам града и ще ми е нужен някакъв по-точен ориентир.