Имам два излишни лаптопа, като единия съм обещал да дам на майка ми, а другия искам да продам (за нея няма значение кой ще вземе).
1. Lenovo Thinkpad L580 - година 2019. SSD 1TB, процесор i5. Това ми е бившия служебен, като след това остана за мен. По него има някакви следи от ползване, основно по Space бутона. Има пръстов отпечатък и екрана му май се води някакъв добър, но не съм толкова запознат. Цена 700лв. Снимка:

2. Lenovo Legion Y520 - година 2016 ако не се лъжа. Купих си го с идеята да го ползва за Storage и да цъкам игри. От както ми се роди първото дете през 2020г, почти не съм го пускал, освен да прехвърля няколко снимки. Визуално е нов, защото съм го ползвал на по-голям монитор и с външна клавиатура и мишка. Той е с SSD 256 и HDD 1TB. Процесор i7. Искам да го продам и да си купя 2 външни харда, в които да си съхранявам каквото искам, но и да мога да си нося файловете с мен, а не да мъкна два лаптопа. Цена 800лв. Снимка:

Не разбирам много от лаптопи, така че ако нещо ви интересува, питайте и кажете къде да го намеря. Батериите и на двата не държат много, но се предлагат в магазините. Продават се със зарядни.
Засега съм ги пуснал само тук във форума и ще се радвам някой от вас да им се радва.