Taratajki написа: 25.06.2023, 18:01:00 Колата е в някаква автокъща, дето ми спами фейсбука. Онази, на която трябва да звъннеш, за да ти кажат цената
Дай линк.
Taratajki написа: 25.06.2023, 18:01:00 Колата е в някаква автокъща, дето ми спами фейсбука. Онази, на която трябва да звъннеш, за да ти кажат цената
Не е 4*4.
разбира се, че гледаш цифричките по фактура какво си платил ти и от там почваш да вадиш поне 20-30% щото вече си прЪцкал вътре. Ако случайно си сменил и оригиналните чистачки, махаш още 10%.digitalundgrd написа: 26.06.2023, 01:55:01 Сега Хюндая го набарах на цена реално 10-12к лв под това, което би струвал, ако си го бях поръчал/конфигурирал по каналния ред... Ако сега реша да го продавам на каква цена да го пусна? На тая от официалната ценова листа -20% или на тая, за която съм го наплатил реално -20%
По едно време исках да си продавам колата. Повече от 35к дори не съм си помислял да ѝ искам... Знам ли, може би в мен е грешката.
ето, ти си си мислел 35к за кола на предно, ако не бъркам ръчна ск. кутия и двигател, за който още няма натрупано всеобщо впечатление, че е здрав, икономичен и устойчив.Pijomir написа: 26.06.2023, 13:46:15 По едно време исках да си продавам колата. Повече от 35к дори не съм си помислял да ѝ искам... Знам ли, може би в мен е грешката
Коментираме продажба за почти същите пари, за които е купена. Моята конфигурация струваше крайно около 42-43к, а макар и да бих я обявил за 35к,твърде вероятно щях да падна и още надолу... А мислех да я продавам баш във вихъра на истерията, която вече отшумява.
Аз го написах, но явно останах неразбран за сравнението...