Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Това,което ми направи впечатление е,че 2.0 132КВ 180к.с. Бензин ДСГ 4х4 дава от 0 до 100 ускор.
7.82 и 7.98 секунди в съответните версии спрямо седалките.
2.0 140кв 190к.с. Дизел ДСГ 4х4 дава съответно 8.61 и 8.78
При петместният Бензин се падат 9.48кг на конска сила
При петместният Дизел се падат 9.27кг на конска сила
Нютонметрите също са 400 към 320 в полза на Дизела
Въпреки всичко Бензинът бие. Вероятно в предавателните числа на ДСГто е отговорът?
@bega4kataказа: Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Бензина сигурно на2 ра ги достига, а дизела на 3 та.
Но то какво ли значение има. Това не е рс.
Аз не знам, кой изобщо би си кепил бензиновия двулитров вариант.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аз лично малко съм разочарован от тези данни. Очаквах поне да е по-широк от суперб-а и да има поне един мощен двигател за кола над 1500кг... дано скоро има update
Много ще се застъпят с новото Yeti...
Ники, не могат да ги правят широки. Просто не допускат марката в горния сегмент. За двигатели, евентуално да пуснат по-спортна верси и тогава да има нещо по-мощно.