Здравейте,
Миналата седмица си получих така дългоочакваният Superb III FL и забелязвам нещо, което супер много ме дразни. Автомобилът е с навигационна система AMUNDSEN и всеки път, когато автоомобилът е загасен на менюто "Car" и дам на контакт след това, на дисплея ми се показва състоянието на автомобила и по-конкретно налягането в гумите. Всичко е наред с гумите, така че не е от това, а и то не свети за някакъв проблем, просто стартира на този екран. Това, което искам е основния екран, ако мога така да го нарека, на "Car" да бъде данни за пътуването или това, на което съм бил преди да загася автомобила, а не менюто за налягането в гумите. Предния ми автомобил беше Octavia III FL също с навигационна система AMUNDSEN и при нея на което меню оставя автомобила преди да го загася, то се показва и при стартиране.
Ще съм много благодарен, ако някой се е сблъсквал с този "проблем" и може да ми даде някакъв съвет!
Основен екран на меню "Car"
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
iceman
-
gmilev
- Гараж: Шкода Супърб Скаут 2.0 TSI
Toyota Land Cruiser 120 - Обратна връзка:
Честито, iceman!
Много безаварийни километри и сбъднати дестинации
Сподели и какво те радва в автомобила, кога поръча/дойде, някоя снимка, може и тук
viewtopic.php?t=5380
Много безаварийни километри и сбъднати дестинации
Сподели и какво те радва в автомобила, кога поръча/дойде, някоя снимка, може и тук
viewtopic.php?t=5380
-
maiden
Опитайте да го оставите на съответното view и да рестартирате със задържане на "Power" 10-тина секунди (или 15).
-
iceman
Здравейте,maiden написа: 17.06.2023, 19:56:44 Опитайте да го оставите на съответното view и да рестартирате със задържане на "Power" 10-тина секунди (или 15).
Благодаря за съвета! Опитах няколко пъти, но за съжаление без резултат.