Разград - лудогорските орли!
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- audiman
- Гараж: Skoda Octavia 1U5 1.9 TDi ASV,
Skoda Octavia NX5 2.0 TDI 7DSG Комби
-
mitex1983
- Гараж: Шкода Супърб 2.0TDI DSG 170 hp & Шкода Фаворит 1.3
За съжаление няма да мога да ви уважа с присъствие. Пак съм в командировка доста далече от вас. Пожелавам да си изкарате страхотно и да хванете супер време. Пускайте повече снимки от събитието. Наздраве от мен.
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Като гледам за сега хоризонта до неделя е ясен. Така, че времето ще е с нас.
- PVV
- Гараж: Skoda Octavia Super - 1963г. ELIŠKA
Skoda Superb 2.5 TDI - 2003 г. Бегача
От името на Лудогорските орли благодарим на всички присъствали на традиционната среща барбекю на Пчелина. Предполагам всички си изкараха добре в сладки раздумки и приятна компания. Поляната без малко да се окаже тясна за прекрасните автомобили, а със сигурност се оказа доста проблемна за спуснатите бегачки, които след няколко опита все пак успяха да влязат надявам се без проблеми. Е, чувахме, чат пат неприятни звуци, но надявам се всичко е било в рамките на нормалното подпиране . Ами не ги спускайте толкова много бе колеги. Освен пистите и магистралите има и срещи сред природата.
Обаче се издънихме с фотографията . Май много ,много не снимахме захласнати в приказки и хапване. Така, че който е снимал да пуска материал. И така, с нетърбение очакваме вече събора юли месец да си довършим раздумките и огледа на возилата.

- Архимандрит Дионисий
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
- makaveli
- Гараж: Dacia Sandero Stepway Eco-G 100,
Fiat Fiorino 1.4i,
Citroen C3- служебна
PVV, Синия Рапид ми напомня на един, който се продаваше миналата година... и го тествах? ![pleasantry [smilie=pleasantry.gif]](./images/smilies/pleasantry.gif)
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Страхотно събиране!
Най-щастливо е детето! Едвам я навих да си ходим в 18:30.
Благодаря на всички присъстващи, посмяхме се подобаващо пак. На @SimonSez, @bobi-rz , за навигирането при подхода вход-изход и на @PVV (и жените па Пламен и Боби), че се погрижи за обяда на мен и щерката.
Симката ме глези, беше ми взел Ред Бул.
Доста народ се събрахме, предвид това, че доста колеги бяха възпрепятствани заради ангажименти точно днес.
Най-щастливо е детето! Едвам я навих да си ходим в 18:30.
Благодаря на всички присъстващи, посмяхме се подобаващо пак. На @SimonSez, @bobi-rz , за навигирането при подхода вход-изход и на @PVV (и жените па Пламен и Боби), че се погрижи за обяда на мен и щерката.
Симката ме глези, беше ми взел Ред Бул.
Доста народ се събрахме, предвид това, че доста колеги бяха възпрепятствани заради ангажименти точно днес.

- Архимандрит Дионисий
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Страхотна среща се получи. Още веднъж големи благодарности на организаторите @PVV, @bobi-rz, .
Лично на мен тази част на поляната ми хареса повече, имаше някой друг атракцион за децата и доста сянка за нас.
Лично на мен тази част на поляната ми хареса повече, имаше някой друг атракцион за децата и доста сянка за нас.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
- PVV
- Гараж: Skoda Octavia Super - 1963г. ELIŠKA
Skoda Superb 2.5 TDI - 2003 г. Бегача
Привет на всички шкода фенове! По обективни и субективни причини срещата на Пчелина не можа да се състои май месец. Радостен съм да Ви съобщя , че среща ще има и единствената дата, която успяхме да обсъдим е 09,06,2024 г. Вярно избори е, но който ще гласува, може да го направи рано сутринта или като се прибере/на пияна глава/.
Пропуснем ли тази дата вече няма смисъл да правим среща защото идва събора. Да се надяваме, че времето ще е добре и ще си прекараме чудесно. Който може да идва въоръжен с барбекю, мръвки и бира. Децата да си носят топки,федербали и каквото им се играе. Майките да се въоръжат с плетки и търпение.
Мястото е известно- Местност Пчелина/Парк Пчелина/ край Разград-/ да не се бърка със село Пчелина, което също е край Разград/
Локацията е тази: https://www.google.com/maps/place/%D0%9 ... &entry=ttu
Ето и за надъхване малко материал:

Ще се радваме да се видим и направим генерална репетиция за Националния събор на Шкода форум България.
Локацията е тази: https://www.google.com/maps/place/%D0%9 ... &entry=ttu
Ето и за надъхване малко материал:

Ще се радваме да се видим и направим генерална репетиция за Националния събор на Шкода форум България.
- Тонката
- Гараж: Октавия-2
- Обратна връзка:
Идем с ножа и мезетата.

- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T