Waze на virtual cockpit
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
bratchet
Waze на virtual cockpit
Някой знае ли как да се задържи част от навигцията waze или google maps на централния дисплей? Появява се за малко и изчезва. 

-
nik0lay
- Гараж: Служебна Skoda Superb Mk4 Edition, 2.0 diesel, 4x4
Ex. Octavia 1.5 Mhev Edition
Waze на virtual cockpit
При мен се това става само с Maps на iOS. Waze и Google maps - не.
-
istoyanov
- Гараж: Seat Leon ST FR
Waze на virtual cockpit
Колата има ли фабрична навигация ?
-
bratchet
-
Skoda mk4
Waze на virtual cockpit
И при мен понякога като съм изгасил колата к я запаля ми се появява на километража и работи докато не я изгася отново но нз как излиза ![pleasantry [smilie=pleasantry.gif]](./images/smilies/pleasantry.gif)
-
maiden
Waze на virtual cockpit
А как изобщо я активирате там дори за малко ?
Аз не съм успявал, дори по requirement-и не трябва да е възможно.
Аз не съм успявал, дори по requirement-и не трябва да е възможно.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Waze на virtual cockpit
Незнам, на жената на T-Cross-а с mib3 се свързва безжично и излиза Waze/Google maps на макси дота.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- netizen
- Гараж: ID.7 Pro Tourer
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Waze на virtual cockpit
netizen, в случая колегата е с Октавия 4. Би трябвало и там да може. Медиите са пак миб3, но по-висока версия отколкото при T-Cross и Шкода Скала.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS