Здравейте! След известно търсене и аз успях да намеря кола на жена ми. Оказа се доста трудно да намериш Фабия с автоматична кутия, която да не е комби. Изпадна ми една наблизо от гр. Варна. Колата я караше съпруга на моряк, както беше описана "карана от жена, поддържана от съпруга й". Огледах колата в неделя, на външен вид ми допадна, нямаше нищо фрапиращо освен леки следи по предния капак, което е напълно нормално. Проверих колата в еуратек за обслужвания, километрите са реални на 153 000 км. Покарах я бавно за да усетя DSG-то как превключва, беше доста по плавно от моята. Мотора ми беше малко странен заради неравномерната си работа на трите цилиндъра, но след справка с няколко познати майстори, казаха че просто така си работи. Надявам се малката кола не ми създава проблеми за в бъдеще, много е пъргава. Колата ще се кара основно в града, но и извън града. Вчера ми направи впчеатление, че беше в регенерация. Покарахме я малко за да я завърши, всичко успешно. Сега предстои да я обслужа масло и филтри. Ремъците са й сменени преди 20 000 км. Има ли нещо по специфично за смяна и поддръжка на този двигател?
Прилагам няколко снимки от продажбата: