INSP индикация
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- taner91xp
- Гараж: Skoda Octavia 2 VRS , 2010 2.0 TDI CR 170HP
Skoda Fabia 2, 2009, 1.4 TDI PD 80HP
INSP индикация
Здравейте,
Можете ли да подскажете INSP индикацията за какво е? Имах я като взех автомобила, след което беше напълно обслужен това известие беше ресетнато.
След около 2000 км отново изгря. Ресетнах отново. Можеби съм изминавал още 1000 км и пак се появи, доливал съм масло, имам още малко останало за доливане.
Бях чел че може да е за смяната на маслото напомняне но не знам как и на какъв принцип напомня.
Знам че на 10 000 км се сменя маслото.
Да не би да е за смяна на масло?
Нямам никакви оплаквания от автомобила.
Нивото на масло още не е паднало под минималната граница.
Също така забелязах че бялата ми светлина от шофьорската страна отзад не ми работи като давам на заден ход, отзад зад пасажерските места си работи.
Пробвах с друга крушка както и тестова но сякаш няма подаване на захранване. Какво може да е някое бушонче и къде е разположен?
Или датчик, сензор? Ако е сензор един ли отговаря за двете крушки относно бялата светлина при ход назад или за всяка крушка е на различен сензор или просто бушоните им са различни а датчика е един?
Fabia 2 2009 1.4 TDI 80.
Можете ли да подскажете INSP индикацията за какво е? Имах я като взех автомобила, след което беше напълно обслужен това известие беше ресетнато.
След около 2000 км отново изгря. Ресетнах отново. Можеби съм изминавал още 1000 км и пак се появи, доливал съм масло, имам още малко останало за доливане.
Бях чел че може да е за смяната на маслото напомняне но не знам как и на какъв принцип напомня.
Знам че на 10 000 км се сменя маслото.
Да не би да е за смяна на масло?
Нямам никакви оплаквания от автомобила.
Нивото на масло още не е паднало под минималната граница.
Също така забелязах че бялата ми светлина от шофьорската страна отзад не ми работи като давам на заден ход, отзад зад пасажерските места си работи.
Пробвах с друга крушка както и тестова но сякаш няма подаване на захранване. Какво може да е някое бушонче и къде е разположен?
Или датчик, сензор? Ако е сензор един ли отговаря за двете крушки относно бялата светлина при ход назад или за всяка крушка е на различен сензор или просто бушоните им са различни а датчика е един?
Fabia 2 2009 1.4 TDI 80.
- tsb
- Гараж: Шкода Карок 1.0TSI DKRF 2019г.
Мазда 626 GF 1.8 бензин/газ 2000г.
INSP индикация
Нямам опит с Шкода, но по пътя на логиката ще е някаква инспекция. Каква точно може да покаже бордовият комп или диагностика.
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
- nasmen
- Гараж: Skoda Octavia 2 Combi 1.9 TDI 105 HP PD BKC
INSP индикация
Може да не е настроен правилно сервизния интервал последния път. Трябва да се види с диагностика.
-
kolyo b8
- Гараж: Passat Variant B8.5 2.0 TDI DTSB/ DSG7
Многохилядният Сокол
INSP индикация
Нямаш две крушки за светлини за заден ход.taner91xp написа: 11.05.2023, 18:55:46 Също така забелязах че бялата ми светлина от шофьорската страна отзад не ми работи като давам на заден ход, отзад зад пасажерските места си работи.
Отдясно (зад пътника) е светлина за заден ход.(бяла)
Отляво (зад шофьора) е задна светлина за мъгла (червена)- указва габарита на автомобила в мъгла. Ако издърпаш два пъти "врътката" за светлините, тази крушка "за заден ход," която не е светила ще светне.
За INSP - първоначално е заложена на 2 години, след което е на всяка година. Индикацията за смяната на масло може да се разминава с индикацията за инспекция и да не съвпадат.
- taner91xp
INSP индикация
Благодаря за информацията, карам я от 2 месеца INSP ми излиза за сега на всеки месец веднъж.
- taner91xp
INSP индикация
Ресета май беше задържане на ресет и даваме на контакт.
- taner91xp
INSP индикация
Задържане на специфичният бутон на таблото под километража предназначен за зануляване на изминатите километри и настройка на часа.
Като е задържан се дава на контакт, и веднага се завърта по часовниковата стрелка.
Като е задържан се дава на контакт, и веднага се завърта по часовниковата стрелка.
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
INSP индикация
От стоп машинката идва сигнала.Не ги знам фабиитес две или една светлина за заден ход са.Обаче ако са две и твърдиш,че една работи ,а другата не ,то стоп-машинката е в ред.taner91xp написа: 11.05.2023, 18:55:46 Пробвах с друга крушка както и тестова но сякаш няма подаване на захранване. Какво може да е някое бушонче и къде е разположен?
Dieselgate Team member