Какви чистачки за Karoq?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
tahumbata
- Гараж: Karoq Style 2019 1.5 TSI DSG 4x4 лава син металик
Какви чистачки за Karoq?
Добро утро на всички, понеже точно днес Карокът прави четири години и реших да му сменям и чистачките за идния сезон, реших да ви попитам вие какви слагате на вашите Кароци. Аз лично за това време ги смених само веднъж с оригиналните на втората година, изглеждаха 1:1 с фабричните, НО буквално след шестия месец почнаха предните да мажат, а задната да скърца и насича при движение. И това за 100лв на тогавашна промоция, което дори и в момента ми се струва скъпо при все че толкова бързо се износиха. За сравнение на старото Ауди А3 купувах някакви рандом чистачки от Бриколаж за десетина лева бройката и караха по 2-3 години с перфектно чистене преди да почнат да мажат, та се чудя сега има ли смисъл пак да набутвам толкова при за оригинални чистачки или има някакви аналогични алтернативи на осезаемо по-ниски цени? Намерих тези примерно:
https://www.bestauto.bg/avtomobilni-chi ... broya.html
Или
https://m.avtochastionline24.bg/skoda/k ... chistachka.
Вие от кои чистачки сте най-доволни цена/качество? Много мразя да ми маже и скърца и хем искам да е нещо добро, хем да не набутвам 100лв+ ако и следващите “оригинални” ще почнат да правят мизерии след шест месеца…
https://www.bestauto.bg/avtomobilni-chi ... broya.html
Или
https://m.avtochastionline24.bg/skoda/k ... chistachka.
Вие от кои чистачки сте най-доволни цена/качество? Много мразя да ми маже и скърца и хем искам да е нещо добро, хем да не набутвам 100лв+ ако и следващите “оригинални” ще почнат да правят мизерии след шест месеца…
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Какви чистачки за Karoq?
@ЦецоNOL, предложи му нещо читаво ако има. То по магазинтие всичко е от менте на горе.
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Какви чистачки за Karoq?
БлагодаряRangel написа: 18.04.2023, 08:52:34 редложи му нещо читаво ако има. То по магазинтие всичко е от менте на горе.
В последно време ОЕМ имат добри остъпки и продавам най-вече такива.
Те цените на SWF/BOSCH излетяха в космоса , а и започмаха да се оплакват хората от SWF , което си беше направо еретична работа допреди няколко месеца

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Какви чистачки за Karoq?
Абе незнам, ама на Кодиака за 2 зими и фабричните почнаха да мажат на лайно. А колата зимата се изкарва само на дълго и съм ги пазил, не са стъргали лед, стъклата си имат подгреви.
Та смотана работа са и ОЕМ-ските. Включително задната дето е пускана сигурно 20 пъти сумарно почна да маже. Според мен гумата е смотана и се прецаква от УВ-то на слънцето, защото си изглеждат като остарели.
Та смотана работа са и ОЕМ-ските. Включително задната дето е пускана сигурно 20 пъти сумарно почна да маже. Според мен гумата е смотана и се прецаква от УВ-то на слънцето, защото си изглеждат като остарели.
Бееееее.....
- lybrator
- Гараж: '16 Ibiza Cupra 1.8 192 FWD MQ350
'18 Tiguan 1.4 150 4motion DQ250
'19 Leon Cupra ST300 4drive DQ381
Какви чистачки за Karoq?
Напоследък мои приятели магазинери имат същите наблюдения и започнаха да продават Denso. Аз си взех и за Октавията и за Sportcoupe-то и съм много доволен. Като цени за Октавията ми дойдоха на 40лв комплекта с около 20-30% дискаунт.ЦецоNOL написа: 18.04.2023, 10:09:03 В последно време ОЕМ имат добри остъпки и продавам най-вече такива.
Те цените на SWF/BOSCH излетяха в космоса
Бош-ът ми изкара по-малко от 2 години, като се има предвид, че колата спи в подземен гараж. Не съм доволен от тях
-
tahumbata
Какви чистачки за Karoq?
Благодаря за отговорите! Поръчах на Denso предни и задна за общо 59лв. Утре ще ги взема и ще видя как ще е. Очаквам за тази цена да изкарат поне две години, но ще видим.
- Мичев
- Гараж: Superb 2.0TDI, 147KW DSG
Какви чистачки за Karoq?
Моята е предимно в гараж и пак за под 2г чистачките започнаха да мажат, та няма да е от UV-то (само).Цецо75 написа: 18.04.2023, 10:58:27 Според мен гумата е смотана и се прецаква от УВ-то на слънцето, защото си изглеждат като остарели.
-
tahumbata
Какви чистачки за Karoq?
Просто внасят ментета и то разбира се на най-масовите марки. Както писах фабричните изкараха точно две години, а ОЕМ-ските от ЕТ почнаха да мажат и стържат още на седмия месец, тъкмо като им изтече гаранцията. Не е ОК това през шест месеца по 100лв за чистачки ![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
- bakito
- Гараж: Karoq Facelift Vision, 2.0 TDI, 7DSG, 4x4, 150 HP, 360 Nm, Lava Blue
Какви чистачки за Karoq?
И аз да дам мнение за фабричните чистачки на Карок. Няма и 1 година от покупката на колата (10 месеца) и още преди месец и повече забелязах как дясната чистачка маже брутално. Относно стърженето пък са си го правили от ден 1 - адски досадно. Вторник се прибирах от София към Пловдив вечерта на брутален дъжд и общо взето беше ад! Утре съм за смяна на гуми и съм заявил нови чистачки пред приемчика, пък да видим колко ще изкарат. Ако и тези са така ще се мисли алтернатива.
- bakito
- Гараж: Karoq Facelift Vision, 2.0 TDI, 7DSG, 4x4, 150 HP, 360 Nm, Lava Blue
Какви чистачки за Karoq?
Моята също седи в гараж и потвърждавам, че не е от UV лъчите
-
tahumbata
Какви чистачки за Karoq?
Кажи им да ти ги дадат неразопаковани лично ти да си ги смениш, понеже на мен побързаха те да ми ги сложат.bakito написа: 20.04.2023, 14:20:53 И аз да дам мнение за фабричните чистачки на Карок. Няма и 1 година от покупката на колата (10 месеца) и още преди месец и повече забелязах как дясната чистачка маже брутално. Относно стърженето пък са си го правили от ден 1 - адски досадно. Вторник се прибирах от София към Пловдив вечерта на брутален дъжд и общо взето беше ад! Утре съм за смяна на гуми и съм заявил нови чистачки пред приемчика, пък да видим колко ще изкарат. Ако и тези са така ще се мисли алтернатива.
- spaldingrs
- Гараж: Карок Вижън 1.5 TSI DSG 2024
Ford Focus 3 1.0 ecoboost 125 кс 6M 2017
Какви чистачки за Karoq?
Колеги, изненадан съм колко малко държат чистачките при шкода. Аз заменям Фокус за Карок. Форделата още е с оригиналните чистачки(през февруари направи 6 години). Предна дясна забелязах, че леко маже при слаб валеж от преди две седмици. При силен валеж бързо влизат в ритъм, но е тръгнала да си заминава. Предна лява и задна са чук още. Колата ми стои само навън.
Отнасяй се с хората така, както искаш те да се отнасят с теб!
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Какви чистачки за Karoq?
Преди 6 години и чистачките за първоначално вграждане на VAG бяха читави.
Нищо чудно в момента и на Форд да са еднодневки.
Нищо чудно в момента и на Форд да са еднодневки.
Бееееее.....
- spaldingrs
- Гараж: Карок Вижън 1.5 TSI DSG 2024
Ford Focus 3 1.0 ecoboost 125 кс 6M 2017
Какви чистачки за Karoq?
Ясно, значи ще се следи темата изкъсо кой какво взимаЦецо75 написа: 10.05.2023, 10:05:05 Преди 6 години и чистачките за първоначално вграждане на VAG бяха читави.
Отнасяй се с хората така, както искаш те да се отнасят с теб!
- blindbard
- Гараж: Skoda Karoq, 1.5 TSI, DPCA, 6M, Business, MY 2020
- Обратна връзка:
Какви чистачки за Karoq?
spaldingrs, tahumbata, може да се погледне и тук:
https://avtochasti.store/avtomobilni-ch ... mm-2-broya
Тези от линка вършат чудесна работа.
https://avtochasti.store/avtomobilni-ch ... mm-2-broya
Тези от линка вършат чудесна работа.
ЕА 211 EVO ACT, 110 kw/150 hp; тема: viewtopic.php?f=13&t=2656