Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
А тука спор няма, това поредно поевтиняване на интериора пробутано като лъскаво нововъведение е много дразнещо.
Сегашната кола си я избирах да няма анимационно табло и да няма стърчащ таблет. При следващата такъв избор няма да имам очевидно, ама ако Шкода вкарат тъч тъпотиите и в горния клас модели...
Интериора на тази Мазда е много барнат и тука съм съгласен.
аз тамън се уговарях за тест драйв на cx-60 дизел преди да ми звъннат за Кодиака. Прекрасен интериор, но малко тесен, включително и багажника. Реално ако дилърите не бяха толкова мудни в комуникацията, сега можеше да чакам доставка Въпреки че чета из чуждите форуми че има доста детски болести, а и са ме предупреждавали, че Стар Моторс са супер зле в обслужването