Повече информация, видео и снимки:
https://www.skoda-storyboard.com/en/mod ... -tradition
Март 2022 поръчана (не моя) 1,5 бензин, автомат с дигитално табло и пристигна края на Юли. Но това е доста голям късмет, защото завода бяха си дали зор да избутат поръчките преди новият MY.Konstantin написа: 08.01.2023, 19:46:33 Някой има я инф. Горе-долу за какъв период изпълняват поръчките на Фабиите?
И аз поръчах точно като теб, Монте Карло, защото тази в шоурума много ме привлече. Поръчах я за жена ми, която в момента кара Ярис 2007-ма година (и противно на всички митове, че Тойотите са МНОГО ЗДРАВИ, което всъщност изобщо не е така), но започна да се заглежда по най-новия Ярис, който наистина има приятна визия. Аз съм казал, че няма да се намесвам в избора, защото това все пак е кола, която тя ще кара, но разума в нея надделя (пак казвам, без натиск от моя страна, просто ѝ предложих да го разгледа като вариант). Мисля да пусна тема с впечатления след като пристигне.Konstantin написа: 08.01.2023, 19:46:33 Поръчах на жена ми Монте карло тъмно сивата в Еуратек Надежда я има брутална е. За 42к няма аналог в момента на пазара(поне за мен) ноември я поръчахме, а кога ще дойде никой незнае. Аз Моята октавия едишън я чакам още от 2.11.2021г. И никаква я няма ама каквото товаНякой има я инф. Горе-долу за какъв период изпълняват поръчките на Фабиите?
Година уточнихте ли
Жената за това тръгна по този път, но след кратък разговор с моя майстор се загледахме в други посоки. Като цяло мотора на Тойота е добър, CVT-то е доста лошо, но по-големия проблем е, че всяка година трябва да се прави реглеаж за сходимост, защото има усуквания по купето, което ми направи адски лошо впечатление.