Капак за двигател

Всичко за Шкода Фабия, произведена от 2007г. до 2014г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
taner91xp

Škoda Фен

Гараж: Skoda Octavia 2 VRS , 2010 2.0 TDI CR 170HP
Skoda Fabia 2, 2009, 1.4 TDI PD 80HP

Капак за двигател

Мнение от taner91xp »

Здравейте, има ли смисъл от капак над двигателя? Намаля ли значително шума в купето? Fabia 2, 2009, TDI, 80 коня, три цилиндъра.
dpenov

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 2 FL 1.4 TSI

Капак за двигател

Мнение от dpenov »

Здрасти, ако питаш за кора а не за капак, бях питал такъв въпрос, но за бензин. Отговора беше че на дизел има смисъл, на бензин не.
Alvin_iv

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Kamiq, 1,5 TSI

Капак за двигател

Мнение от Alvin_iv »

Мога да споделя, че на предишният ми автомобил (Фабия 1,2 бензин 110 к. с) купих от Еуратек допълнително кора за капака и цяла кора за под двигателя. Осезаем ефект за намаляване на шума, поне за мен нямаше.
Шкода Камик, 1.5 ТСИ, 150 к.с.
Аватар
taner91xp

Škoda Фен

Гараж: Skoda Octavia 2 VRS , 2010 2.0 TDI CR 170HP
Skoda Fabia 2, 2009, 1.4 TDI PD 80HP

Капак за двигател

Мнение от taner91xp »

Здравейте, благодаря за отговорите ви.
Да за кора над двигателя питам.
Под двигателя имам кора.
Нямам кора в задната част под автомобила само, както и над двигателя, така я купихме.

В еуратек дали може да се открие още кора?
Май ще е скъпичко.

Остава да открия и правилната кора.
Във Варна можете ли да посочите координати на някоя автоморга ? Мисля че най тънко ще излезе от автоморга.

По принцип не ме дразни на къс път, даже така чувам двигателя по добре, ако нещо в шума му се промени по лесно ще забележа.

Минуса е на дълъг път, но се компенсира със CD player и вграденото стерео някак.
Още се чудя дали има смисъл.
Публикувай отговор

Обратно към “Fabia II”