Опитах човешки да се разбера с ЕТ, но както предположих - отношение към клиента - нулево! Написах им молба да ми върнат капарото и да канселират поръчката...ГРЕДА! Помолих търговеца да продаде колата на друг човек и да подпишем тристранно споразумение. Дали ще се трогне да го направи - нямам идея.
Ако имате някакви идеи или предложения, как да си върна капарото, ще бъда благодарен! Направих консултация с юрист и вариантите за парите са два: не си спазват срока или си намирам човек да влезне в поръчката на мое място. Колата съм я пуснал в мобиле, ще я пусна и тук в раздел Продавам.
Стойността на капарото, което съм дал е 5300лв, а общата стойност на автомобила е 106 347лв или 101 047лв като се приспадне сумата (поне успях тогава да се договоря за по-малка сума...все едно нещо ме е бутало да го направя така). 7 местна е и може да се усвои ДДС, ако е юридическо лице.
Ако е трябвало да пия една ледена вода за 5к... ще я пия, а на ЕТ ще пожелая едни други неща...
Някой от вас ако има интерес към колата мога да дам подробности относно допълнителното оборудване с последните промени.
Поздрави,
Кирил