На мен. Сега звъня всяка седмица да питам, че вече съм много изнервена с тия промени на дати.istoyanov написа: 09.04.2023, 23:34:02 На някой променяли ли са му дата, когато остава по-малко от месец до обявеното производство?
Октавия 4 - Време за доставка (от опит)
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
TDesislava
Време за доставка(от опит)
-
istoyanov
- Гараж: Seat Leon ST FR
Ужас! Може ли малко повече информация ? Колко седмици преди производствената ?
-
TDesislava
Четири седмици преди датата. А колата е поръчана на 05.08.2022 и тотално я окастрих, за да не се бави уж, но явно нямаше смисъл.istoyanov написа: 10.04.2023, 11:29:55 Ужас! Може ли малко повече информация ? Колко седмици преди производствената ?
- atanashh
- Гараж: Octavia 4 RS TDI 4x4 7DSG
Това изобщо не разбирам, защо го правите?! Нямата никаква гаранция, че това ще ви ускори доставката, даже напротивTDesislava написа: 10.04.2023, 11:35:27 А колата е поръчана на 05.08.2022 и тотално я окастрих, за да не се бави уж, но явно нямаше смисъл.
И после получавате нова кола дето сте я чакали година и даже не е това, което сте искали? И това, защото слушате басните на продавачите дето и те грам идея си нямат какво става. Текущата ми нова кола съм е взимал нова и после 10 години се ядосвам, че няма това и това, понеже съм правил компромиси и съм е взел налична без грам да чакам.
-
TDesislava
Няма как да предположа, че компромиса с екстрите няма да ми помогне за по-бързото производство и доставка. Явно и вие сте допуснал тази грешка! Излишно е да коментираме кой какво е можел да направи.atanashh написа: 10.04.2023, 11:48:55 Това изобщо не разбирам, защо го правите?! Нямата никаква гаранция, че това ще ви ускори доставката, даже напротив
И после получавате нова кола дето сте я чакали година и даже не е това, което сте искали? И това, защото слушате басните на продавачите дето и те грам идея си нямат какво става. Текущата ми нова кола съм е взимал нова и после 10 години се ядосвам, че няма това и това, понеже съм правил компромиси и съм е взел налична без грам да чакам.
- atanashh
- Гараж: Octavia 4 RS TDI 4x4 7DSG
Не ме разбирайте погрешно, идеята на коментара ми беше по-скоро и други колеги да се замислят и да не допускат същите грешки като нас. Или поне съзнателно да ги допускат, все пак всеки сам си преценя какво да си прави с парите.
-
istoyanov
- Гараж: Seat Leon ST FR
Гадна работа. Има хора чакащи с поръчки от 2021г.
Ако някой реши може да попълни тук да ги следим (взаимствано от друк форум) - https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing
Ако някой реши може да попълни тук да ги следим (взаимствано от друк форум) - https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing
-
ВенелинКиров
Здравейте, и аз имам поръчана Октавия едишън 1.5 бензин с ръчни скорости. Колата е поръчана на 06.07.2022 и на 28.02.2023 ми съобщиха че е произведена като все още чакам за доставка.
Някой може ли да каже за колко време се доставят от София до Бохемия екип Ауто в град Плевен или дали е по-добре да отида да си я взема от София?
Някой може ли да каже за колко време се доставят от София до Бохемия екип Ауто в град Плевен или дали е по-добре да отида да си я взема от София?
- albertf
- Гараж: Skoda Octavia IV, 1.5 TSI
Привет, по скоро транспортът между градовете в Българияне не е проблем, колкото транспортът ДО България ...ВенелинКиров написа: 10.04.2023, 16:51:28 Някой може ли да каже за колко време се доставят от София до Бохемия екип Ауто в град Плевен или дали е по-добре да отида да си я взема от София?
Доста хора чакаме доставки на коли произведени края на Февруари и Март месец и аз поне, нямам АБСОЛЮТНО никаква информация, дали е натоварена на автовоз към България или чака някъде по паркингите ...
Отговорът е дилъра е "Не е доставена".
-
Велев74
тъй както вървят нещата за доставка до Бг ще се чака колкото и за производството на самия автомобил. Аз поне вече чакам почти два месеца за доставка, а на шестия месец беше произведена колата!albertf написа: 10.04.2023, 17:18:47Привет, по скоро транспортът между градовете в Българияне не е проблем, колкото транспортът ДО България ...ВенелинКиров написа: 10.04.2023, 16:51:28 Някой може ли да каже за колко време се доставят от София до Бохемия екип Ауто в град Плевен или дали е по-добре да отида да си я взема от София?
Доста хора чакаме доставки на коли произведени края на Февруари и Март месец и аз поне, нямам АБСОЛЮТНО никаква информация, дали е натоварена на автовоз към България или чака някъде по паркингите ...
Отговорът е дилъра е "Не е доставена".
-
Венци76
Пепел ти та устатаВелев74 написа: 10.04.2023, 18:33:23 тъй както вървят нещата за доставка до Бг ще се чака колкото и за производството на самия автомобил. Аз поне вече чакам почти два месеца за доставка, а на шестия месец беше произведена колата!
Не мога да си го причиня още 1 година. Шкода, Шкода ама да си имаме уважението!!!
-
Best
Шкода Октавия Едишън 1.5 Ръчни скорости. Поръчана 5.11.2022. Днес дилъра ни съобщи, че е вече в България. Каза че са пристигнали около 120 автомобила.
-
TDesislava
Честито и безаварийно!Best написа: 10.04.2023, 20:55:08 Шкода Октавия Едишън 1.5 Ръчни скорости. Поръчана 5.11.2022. Днес дилъра ни съобщи, че е вече в България. Каза че са пристигнали около 120 автомобила.
- albertf
- Гараж: Skoda Octavia IV, 1.5 TSI
А знаете ли кога действително е произведен автомобилът?Best написа: 10.04.2023, 20:55:08 Шкода Октавия Едишън 1.5 Ръчни скорости. Поръчана 5.11.2022. Днес дилъра ни съобщи, че е вече в България. Каза че са пристигнали около 120 автомобила.
-
Best
Не, нито съм звънял, нито съм се интересувал, защото предполагах че винаги може да си измислят някакъв отговор. Само да се надяваш на някакъв предполагаем период!