Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Rangel написа: 29.03.2023, 20:14:47
Ние сме трима. Дигитализирания, един приятел и аз. Ако сме трима ще шием с ново бижУ на форума с марка Хюндайка, ако сме 4-тирима демек с теб, ще ходим с моята да е по-широко.
Шкода Форум България не беше ли известен като "милЬОнерският форум"
И всеки да си ходи с неговата кола?
Какво е това гъчене, какви са тия тънки сметки, не знам........ужас.
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
За зяпачи е безплатно...Паркираш си на паркинга за посетители преди бариерата на пистата и си маааш гащЕ пеша около бегачките, покрай боксовете, има кафенета на горния етаж, сувлакита, бири, фрапета итн...
Може да се гледа от трибуните, около оградите и на оградата на страт-финала, където се цепят на пълна газ... Абе общо-взето си циркулираш навсякъде...
Сателитната прогноза за времето не е много оптимистична за събота и неделя в Серес. От запад се задават дъждове. Аз ще реша утре следобед дали ще пътувам, когато има по-прясна прогноза. Ако пътувам, ще пътувам с моята кола в събота сутринта с още един приятел, връщаме се в събота късен следобед. Можем да вземем от София с нас още 1 човек, ако някой търси как да дойде, но както казах, ще реша чак утре следобед дали ще пътуваме.
Едно от най-добрите събития в околностите ни, който не е ходил е задължително. Поршета и бегачки на килограм, единственото място, на което може безплатно да се доближиш до истински състезателни автомобили( DTM, Porsche cup и др) До момента не съм пропускал евента + 2 участия За събота времето е топ.